BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Herbafast Lady kapsule

Dodatak prehrani koji sadrži suhi ekstrakt lista koprive, liofilizirana kultura Saccharomyces Boulardii, suho smrznuti koncentrat ploda dinje obložen biljnim uljem, cink, granule ploda paprike, suhi ekstrakt ploda crnog papra

18,21 

Na zalihi

Herbafast lady sadrži moćne sastojke kao što su capsaicin, crni papar i ekstrakt koprive, koji potiču snažan termogeni učinak, čime se regulira metabolizam i sagorjevanje masnih naslaga. Herbafast Lady kapsule sadrže kombinaciju probiotskog kvasca i snažnog antioksidansa (Saccharomyces boulardii+Superoksid dismutaza (SOD).
Herbafast Lady također sadrži i cink, koji doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, pravilnom metabolizmu masnih kiselina, normalnom metabolizmu makronutrijenata i ugljikohidrata te pravinoj sintezi proteina.

10 kapsula

Odrasli i djeca starija od 12 godina: 1 kapsula dnevno, prije jela.
Ne preporučuje se kod poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače i djeci mlađoj od 12 godina. Ukoliko proizvod koriste žene, ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Proizvod ne trebaju uzimati osobe preosjetljive na neki od sastojaka proizvoda. Kod proizvoda s koprivom, nakon 4 tjedna upotrebe potrebna je pauza od nekoliko dana (2-4 dana), nakon čega se preporučuje nastaviti s uzimanjem. Kontraindicirana je primjena proizvoda sa Saccharomyces cervisiae subsp. boulardii kod imunokompromitiranih osoba, kao i kod pacijenata s centralnim venskim kateterom.

Skip to content