BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

yasenka Lenisal Herbal Trputac 150 ml

Jednim korakom do prirode

Sirup od trputca je tekući dodatak koji doprinosi olakšavanju tegoba kod nadražaja gornjih dišnih puteva. Sadrži sluzi koje oblažu sluznicu gornjih dišnih puteva i na taj način smanjuju nadražaj sluznice na kašalj.

7,46 

Na zalihi

EAN: 3859892980023 SKU (C šifra): c020047 Kategorije: , , , , , ,

Lenisal Herbal Trputac, sirup od trputca, sadrži suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata), biljke koja se tradicionalno koristi za ublažavanje suhog kašlja. Sadrži sluzi koje oblažu sluznicu gornjih dišnih puteva i na taj način smanjuju nadražaj sluznice na kašalj. Trputac, tekući dodatak prehrani, uzima se tri puta na dan, ovisno o dobi, u količini od 5 do 10 ml. Mogu ga uzimati djeca starija od 3 godine.

Sastojci

Saharoza; pročišćena voda; suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca (Plantago lanceolata); konzervans: kalijev sorbat; regulator kiselosti: limunska kiselina.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI 5 ml 15 ml 30 ml
Suhi ekstrakt lista uskolisnog trputca 150 mg 450 mg 900 mg

 

Tekući dodaci prehrani sirupi od trputca ne preporučuju se djeci mlađoj od 3 godine.
Uzimaju se 3 puta dnevno.

NAPOMENE
Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

UVJETI ČUVANJA
Čuvati na temperaturi do 25 °C, zaštićeno od svjetla, u dobro zatvorenoj bočici.

Pakiranje

150 ml

Skip to content