BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

TriMagnezij caps a60

TriMagnezij sadrži 375mg magnezija u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću isoristivost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu. TriMagnezij kapsule doprinosi zdravlju mišića i živčanog sustava te kod umora i iscrpljenosti.

12,75 

Na zalihi

EAN: 3859892779771 SKU (C šifra): c025142 Kategorije: , , , ,

TriMagnezij sadrži 375mg magenzija. Trostruka je kombinacija magnezij bisglicinata, citrata i oksida za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bolju bioraspoloživost u organizmu. TriMagnezij preporučuje se opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima, kod napetosti i stresnih situacija. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

Način uporabe

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule na dan nakon obroka.

Sastojci

Magnezijev oksid, magnezijev bisglicinat, magnezijev citrat, želatinska kapsula, L-askorbinska kiselina, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid.

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Pakiranje

60 kapsula

Skip to content