BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

SUMIFEN – Šampon za prevenciju + Češalj

Šampon za prevenciju i suzbijanje ušiju i gnjida + češalj za iščešljavanje

13,26 

Na zalihi

Zeleni Sumifen je prvi potpuno prirodni šampon protiv gnjida i ušiju koji djeluje i preventivno.

Snaga prirodnih sastojaka u novom Sumifenu zaslužna je za potpuno učinkovito rješavanje i zaštitu od ušiju i gnjida. Ne sadrži pesticide, već 100% prirodne i učinkovite aktivne sastojke. Južnoamerička biljka Quassia amara posjeduje iznimna repelentna svojstva i uništava gnjide, a ekstrakti marelice, jabuke i breskve zajedno s octom sprječavaju prijanjanje gnjida, uništavaju zaštitu larve te kondicioniraju i vlaže kosu.

Svako pakiranje Sumifena sadrži i češalj za iščešljavanje ušiju i gnjida.

150 ml

Uporaba: Kosu dobro namočite toplom vodom. Nanesite dostatnu količinu šampona (ovisno o dužini kose) i dobro ga utrljajte u kosu i vlasište, tako da sva kosa i koža glave budu natopljeni šamponom i da se stvori bogata i obilna pjena. Posebno obratite pozornost predjelu iza uha.

Kosu i vlasište trljajte tri do pet minuta, a zatim temeljito isperite s mnogo tople vode. Ponovite cijeli postupak šamponiranja i ispiranja.
Priloženim gustim češljem iz još vlažne kose od korijena prema vrhovima vlasi pažljivo iščešljajte uginule uši i gnjide. Postupak treba ponoviti nakon dva dana. Preporučujemo prati kosu kroz 2 tjedna.

Prevencija: U slučaju pojave ušiju u okruženju, Sumifen šampon djeluje i preventivno te onemogućuje zarazu. Preporučujemo upotrebu Sumifena kod svih članova obitelji, također kroz dva tjedna. Također se preporučuje Sumifen šamponom oprati češljeve i četke za kosu, a ručnike i posteljno rublje zamijeniti i oprati na visokim temperaturama.

Pri pojavi stidnih ušiju sa zahvaćenim se predjelom postupa na isti način, imajući na umu i mjere opreza.

Skip to content