BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

GYNOFIT® gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom

Gynofit gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom za sprječavanje i liječenje bakterijske vaginoze i gljivične upale rodnice.Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice.

18,57 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

ŠTO JE GYNOFIT® gel za rodnicu s laktatnom (mliječnom) kiselinom I ZA ŠTO SE KORISTI
GYNOFIT® gel je medicinski proizvod na bazi mliječne kiseline, razvijen u suradnji s ginekolozima. Pripremljen je u aplikator za jednokratno korištenje koji je prikladan za jednostavnu i čistu primjenu u rodnicu.
GYNOFIT® gel je namijenjen za sprječavanje i kratkotrajno liječenje (obično 6-12 dana) bakterijske vaginoze i infekcije rodnice gljivicama iz roda kvasnica.Primjenjuje se i za liječenje bakterijske vaginoze u kombinaciji s antibioticima. Normalizira floru rodnice i regulira pH rodnice. GYNOFIT® gel se koristi za brzo ublažavanje svrbeža, osjećaja pečenja i neugodnog mirisa rodnice.

6 jednodoznih aplikatora svaki sadrži 5 ml

KAKO KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?
Gynofit gel za ovaživanje rodnice je medicinski proizvod u obliku gela koji dolazi u aplikatorima za jednokratnu primjenu. Gel se istiskuje izravno u rodnicu pomoću posebno oblikovanog, zabrtvljenog aplikatora. Čista, jednostavna i učinkovita aplikacija, gdje god se nalazili.

KADA KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE I KOLIKO DUGO?
Ovisno o potrebama i osjećaju suhoće (koji su različiti u svake žene), primijenite aplikator jednom dnevno, najbolje tijekom dana.

KADA NE BI TREBALI KORISTITI GYNOFIT GEL ZA OVLAŽIVANJE RODNICE?
Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka proizvoda. Ukoliko se tijekom primjene razvije reakcija preosjetljivosti, odmah prestati s primjenom gela.

Trudnoća i dojenje
Pogodan je za primjenu tijekom trudnoće i dojenja.

Štetni događaji
Sudeći po sastavu, pod uvjetom da se pravilno primjenjuje, Gynofit gel za ovlaživanje rodnice vjerojatno neće uzrokovati štetne događaje. U predisponiranih osoba (žena), posebno ako je sluznica rodnice već oštećena, primjerice zbog neodgovarajuće njege, higijene ili zbog primjene lokalnih kontraceptiva, u pojedinačnim slučajevima gel može uzrokovati nadražaj sluznice.

UPOZORENJA
​Čuvati na sobnoj temperaturi (15 – 25 ⁰C), izvan pogleda i dohvata djece.

Skip to content