BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Piktan Strong sprej

Piktan Strong sprej učinkovito štiti kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca. Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Sadrži 30% DEET, lavandin i citronelu te osigurava minimalno 6 sati zaštite.

6,96 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Piktan Strong sprej učinkovito štiti kožu od komaraca, krpelja, muha i ostalih kukaca. Ugodnog je mirisa, lako se razmazuje, brzo se upija i ne ostavlja masan trag na koži. Nanesite ravnomjerno na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koje želite zaštititi, osim područja oko usta i očiju. Sadrži 30% DEET, lavandin i citronelu te osigurava minimalno 6 sati zaštite.

Način uporabe

Nanesite ravnomjerno na nepokrivene i neoštećene dijelove tijela koje želite zaštititi, osim područja oko usta i očiju.
Doza biocidnog pripravka: nakoliko sekundi isprejavanja 2 do 3 puta dnevno. Izbjegavajte pretjerano nanošenje.

Sastojci

Alcohol Denat., Diethyl Toluamid, Aqua, Glycerin, Lavandula Hybrida Oil, Cymbopogon Winterianus (ulje citronele), Parfum, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral

Mjere opreza

Čuvati izvan dohvata djece. U SLUČAJU DODIRA S OČIMA: oprezno isprati s vodom nekoliko minuta. Ukloniti kontaktne leće ukoliko ih nosite i ako se one lako uklanjaju. Nastaviti ispiranje. Ako nadražaj oka ne prestaje zatražiti savjet/pomoć liječnika. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenih plamena i ostalih izvora paljenja. Ne pušiti. Nadražuje kožu. Štetno za vodeni okoliš s dugotrajnim učincima. Zapaljiva tekućina i para. Koristiti prema uputi. Ne nanositi na oštećenu kožu (posjekotine, rane ili nadraženu kožu). Ne primjenjuje se na dlanovima ili u blizini očiju ili usta male djece. Samo za vanjsku upotrebu. Pripravak nije namijenjen djeci mlađoj od 13 godina. Ne koristiti ispod odjeće. Izbjegavajte pretjeranu primjenu ovog proizvoda. Korištenje ovog proizvoda može u rijetkim slučajevima izazvati reakcije na koži. Sadrži ulje citronele i lavandina, može izazvati alergijsku reakciju. U slučaju iritacije prekinuti s uporabom.

Pakiranje

100 ml

Skip to content