BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

OMNi-BiOTiC® HETOX

Da Vam više ništa ne ide “na jetra”

 

Naša crijeva i crijevna flora imaju značajnu ulogu za sve organe, posebno jetru: Crijeva koja dobro funkcioniraju su važan preduvjet za dobro funkcioniranje jetre, kako bi mogla adekvatno obavljati svoje zadaće.

79,95 

Na zalihi

EAN: 9120001433148 SKU (C šifra): c023529 Kategorije: , , , , , ,

Jetra je veliki vitalni organ odgovoran za mnoštvo različitih procesa u našem tijelu: Svaki dan filtrira 2000 litara krvi i tako se oslobađa od otrovnih supstanci (iz alkohola, lijekova ili drugih toksičnih tvari), kako ne bi prouzročili štetu našem organizmu. Istovremeno, naša jetra vrši metabolizam ugljikohidrata, masti i bjelančevina kako bi ih naše tijelo moglo iskoristiti.

Jetra – naš detoksikacijski centar je u stanju izdržati mnogo više od ostalih organa u tijelu. U samo nekoliko tjedana jetra je sposobna regenerirati se. Ipak, čak ni najizdržljivija jetra nije sposobna izdržati neograničene napore. Ono što je posebno opasno je činjenica da jetra ne šalje signale boli, već pati u tišini. Mnogi simptomi poremećaja funkcije jetre (npr. umor, gubitak apetita, nadutost, netolerancija masnoća, pritisak u gornjem dijelu abdomena), vrlo su nespecifični i ne mogu se direktno povezati s poremećajima jetre.

Kako djeluje OMNi-BiOTiC® HETOX?

Naš nezdravi stil života negativno utječe na naša crijeva i crijevne bakterije. Previše nezdravih masnoća i šećera u prehrani, previše kave i alkohola, nedovoljno fizičke aktivnosti i stres mogu rezultirati propusnim crijevima (leaky gut). Sloj koji prekriva površinu crijeva se mijenja, što uzrokuje uništavanje mnogih korisnih bakterija koje koloniziraju naša crijeva. Sve toksične tvari koje unosimo više nisu izlučene putem stolice, već sad nesmetano prodiru u krvotok. Crijeva koja dobro funkcioniraju su važan preduvjet za zdravu i neopterećenu jetru koja takva može obavljati svoju važnu zadaću.

 

Sastojci

Kukuruzni škrob, maltodekstrin, biljni protein (iz graška), kalijev klorid, bakterijski sojevi*, magnezijev sulfat, enzimi (amilaza), manganov sulfat

9 ljudskih bakterijskih sojeva s minimalno 15 milijardi bakterija u jednoj dozi (6 g):

  • – Lactobacillus acidophilus W37
  • – Lactobacillus brevis W63
  • – Lactobacillus casei W56
  • – Lactobacillus salivarius W24
  • – Bifidobacterium bifidum W23
  • – Bifidobacterium lactis W52
  • – Bifidobacterium lactis W51
  • – Lactococcus lactis W19
  • – Lactococcus lactis W58

Prikladan je za trudnice i dojilje.

Način uporabe

1 x dnevno 1 vrećicu OMNi-BiOTiC HETOX® (6 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Pakiranje

30 vrećica po 6 g praha

Dodatak prehrani koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja.

Skip to content