BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Nutripharm Vitamin C gummies gumeni medvjedići

Nutripharm Vitamin C Gummies sadrži preporučenu dnevnu dozu vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

9,90 

Na zalihi

Nutripharm Gummies namijenjeni su djeci od 3. godine, a mogu ih posuditi i roditelji.

Nutripharm Gummies dodaci prehrani zgodno su rješenje za nadopunu vitamina i minerala kod djece starije od 3 godine, ali i odraslih. Zbog zanimljivog dozirnog oblika – gumenih medvjedića za žvakanje veselih boja i odličnog voćnog okusa, djeca dobro prihvaćaju suplementaciju. Mame će dodatno veseliti činjenica da kao tvar za želiranje nije korištena želatina nego pektin koji je biljnog porijekla te da su oba proizvoda formulirana s prirodnim bojama i aromama bez upotrebe umjetnih boja, konzervansa i sladila.

Nutripharm Vitamin C Gummies sadrži preporučenu dnevnu dozu vitamina C koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

– 100% preporučenog dnevnog unosa vitamina C u jednom medvjediću

– prirodna aroma naranče

– pogodno za vegane

Sastojci

Sadržaj u dnevnoj dozi: Djeca 3-12 god. 1 gumeni medvjedić %PU* Djeca >12 god i odrasli 2 gumena medvjedića %PU*

Vitamin C 80 mg 100 160 mg 200

*preporučeni dnevni unos

Način uporabe

Preporučena dnevna doza je jedan gumeni medvjedić na dan, a djeca starija od 12 godina i odrasli mogu uzimati 1-2 gumena medvjedića na dan.

Pakiranje

60 gumenih medvjedića 

Napomene

 U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti  uzimanje. Ne koristiti ako je zaštitna folija ispod čepa oštećena. Čuvati na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.

Skip to content