BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Natural Elements Gaba kapsule

Prirodna aminokiselina i ključni inhibitorni neurotransmiter, pozitivno djeluje na pamćenje i prostornu kognitivnu funkciju. Ima blagotvorno djelovanje na kognitivne funkcije.

22,90 

Na zalihi

SKU (C šifra): c022920 Kategorije: ,

GABA (Gama-aminomaslačna kiselina) prirodna je aminokiselina koja djeluje kao neurotransmiter u središnjem živčanom sustavu.

Mozak prima mnoštvo neselektivnih podražaja tijekom dana. Kao rezultat toga dolazi do prekomjerne stimulacije i razvoja stresnog poremećaja. Upravo u tom trenutku GABA započinje svoje djelovanje, podražaji koje prima živčani sustav usporavaju se, a ponekad se više uopće ne sprovode.

Pojednostavljeno, Gama-aminomaslačna kiselina inhibira dolazne signale koji izazivaju stres i tjeskobu. Misli ostaju opuštene tijekom cijelog dana čime je unutarnja ravnoteža zajamčena.

U studijama je zabilježeno poboljšanje u skupinama koje su uzimale GABA-u, u odnosu na skupinu koja je uzimala placebo. Utvrđeno je, da je uzimanje GABA-e povećalo razinu IGF-1 (inzulinu sličan čimbenik rasta-1) za koji se navodi da posjeduje aktivirajuče učinke u mozgu.

Nutritivne vrijednosti:

Sadržaj  1 kaps.  %PU*

GABA  500mg  **

(Gama-aminomaslačna kiselina)

* Preporučeni dnevni unos

** Preporučeni dnevni unos nije utvrđen

Sastav: Gama-aminomaslačna kiselina, Kapsula: HPMC (Hidroksipropil metil celuloza), Antioksidans: Askorbil palmitat

Uporaba: Odrasli, 1 kapsula dnevno  uz obrok.

Napomena: Dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Pakiranje

120 kapsula

Skip to content