BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Jamieson Vitamin D 1000 IU, 80 kapsula

Jamieson Vitamin D (kolekalciferol) 25 μg (1,000 IU) je dodatak prehrani koji sadržava patentirani QUALITM-D, prirodni vitamin D3. Dostupno i u manjem pakiranju od 80 kapsula.

10,13 

SKU (C šifra): c005830 Kategorije: , , ,

Vitamin D pridonosi očuvanju kostiju i zuba, mišićnoj funkciji, funkciji imunološkog sustava, apsorpciji kalcija i fosfora, razini kacija u krvi i sudjeluje u diobi stanica. Kapsule omogućavaju lakšu konzumaciju i bolju apsorpciju budući da je punilo kapsule izrađeno od kokosovog ulja najviše kvalitete s visokim udjelom srednjelančanih triglicerida, koji poboljšavaju apsorpciju prirodnog vitamina D3. Odaberite prirodno i kvalitetno.

Proizvod ne sadrži škrob, laktozu, gluten, umjetne boje, okuse i konzervanse. Sadrži Quali-D, svjetsku inovaciju, prirodni vitamin D3. Dobiven je iz lanolina i proces je prativ od farme do konačnog proizvoda bez ispitivanja na životinjama.

 

Proizvod nije primjeren za vegane.

Sastav: 1 kapsula % PU*
Vitamin D3 (kolekalciferol) 25 μg (1,000 IU) 500%

*PU =preporučeni dnevni unos

Sastojci: tvar za povećanje volumena: ulje srednjelančanih triglicerida, želatina; tvar za zadržavanje vlage: glicerol, pročišćena voda; vitamin D3 kao kolekalciferol.

Način uporabe

Popiti 1 kapsulu dnevno Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Pakiranje

80 kapsula

Skip to content