BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

ForNos Allergy sprej za nos

ForNOS ALLERGY sprej za nos blokira kontakt alergena (pelud, prašina) sa nosnom sluznicom te ispire alergene iz nosa. Ublažava simptome alergije te alergijski rinitis: svrbež u nosu, curenje iz nosa, kihanje i začepljen nos

8,98 

Na zalihi

EAN: 3859892779832 SKU (C šifra): c025116 Kategorije: , , , , , ,

ForNOS ALLERGY sprej za nos blokira kontakt alergena (pelud, prašina) s nosnom sluznicom te ispire alergene iz nosa. Prevenira i ublažava simptoma alergije (kihanje, curenje nosa, svrbež u nosu te začepljen nos) te održava vlažnost nosne šupljine, njeguje i čisti nos. ForNOS ALLERGY jedinstvena je kombinacija Hy- Cel kompleksa i hipertonične otopine jadranske morske soli. Molekule Hijalurona i Celuloze u dodiru sa sluznicom stvaraju Hy–Cel kompleks, zaštitnu film barijeru koja sprječava kontakt alergena sa sluznicom. Hipertonična otopina poboljšava mukocilijarni transport i smanjuje oteklinu nosne sluznice (putem osmoze). Ispiranje alergena i zaštitni Hy- Cel film sinergijski ublažavaju simptome alergije. Pantenol oblaže i smiruje nadraženu sluznicu .

Način uporabe

ForNos Allergy sprej za nos raspršiti 1 – 2 puta u svaku nosnicu nekoliko puta na dan, prema potrebi. Za odrasle i djecu od 1. godine. Bočicu spreja je prilikom primjene potrebno držati okomito, a pritisak na pumpicu spreja se vrši u jednom koraku kako bi bili sigurni da je odgovarajuća količina otopine raspršena po nosnoj sluznici. Prije same primjene otopine potrebno je skinuti zaštitni poklopac, a nakon primjene vrh pumpice isprati u čistoj vodi, te potom vratiti zaštitni poklopac na mjesto. ForNOS ALLERGY sprej za nos mogu koristiti odrasli i djeca od 1. godine. Također se može koristiti u trudnoći i periodu dojenja.

Sastojci

Morska sol, pročišćena voda, hidroksipropil metilceluloza, hijaluronska kiselina, pantenol, benzalkonijev klorid.

Mjere opreza

Ne preporučuje se osobama preosjetljivima na bilo koji od sastojaka proizvoda.

Pakiranje

30 ml

Skip to content