BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

FlexoMax kapsule a40

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Sadrži visoke doze glukozamina, kondroitina, hijaluronske kiseline, vitamina C i indijskog tamjanovca koji pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

23,50 

Na zalihi

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Svaka kapsula sadrži jedinstvenu kombinaciju elemenata, visokodoziranih i potvrđenog djelovanja. Veća je učinkovitost u odnosu na svaki element zasebno, bez rizika od nastanka neželjenih nuspojava.
• Glukozamin je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima
koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.
• Kondroitin je prirodno prisutan u tijelu i važna je komponenta hrskavice, vezivnog tkiva
unutar zglobova.
• Hijaluronska kiselina je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini
glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.
• Vitamin C je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.
• Bosvelična kiselina iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova

Način uporabe

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan uz obrok.

Sastojci

Glukozamin sulfat dikalijev klorid, želatinska kapsula, kondroitin sulfat, L-askorbinska kiselina, suhi ekstrakt smole iz kore drveta indijskog tamjanovca (Boswellia serrata), natrijev hijaluronat, tvari za sprečavanje zgrudnjavanja: talk i magnezijeve soli masnih kiselina, bojilo: titanov dioksid

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata djece. Preporučene dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje: U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje te se posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.

Pakiranje

40 kapsula

Skip to content