BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CYSTINOL OBLOŽENE TABLETE

Tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu dugotrajne uporabe.

14,18 

Na zalihi

Cystinol je tradicionalni biljni lijek namijenjen liječenju simptoma blage ponavljajuće infekcije donjeg urinarnog sustava u žena koje se manifestira osjećajem žarenja tijekom mokrenja i/ili učestalim mokrenjem, a nakon što liječnik isključi druga ozbiljna stanja poremećaja zdravlja.

Cystinol je tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu iz dugotrajne uporabe. Primjena Cystinola ne preporuča se u djece i adolescenata mlađih od 18 godina te muškaraca.

Obavezno se obratite liječniku ako se ne osjećate bolje ili ako se osjećate lošije nakon 4 dana.

30 obloženih tableta

Kako uzimati Cystinol?
Uvijek uzmite ovaj lijek točno onako kako je opisano u ovoj uputi ili kako vam je rekao vaš liječnik ili ljekarnik. Provjerite s vašim liječnikom ili ljekarnikom ako niste sigurni.
Preporučena doza: 2 obložene tablete 3 puta dnevno. Obložene tablete moraju se popiti s dovoljnom količinom tekućine, po mogućnosti vode, i to nakon obroka.

Primjena u djece i adolescenata
Cystinol nije preporučen za primjenu u djece i adolescenata mlađih od 18 godina.
Cystinol nije preporučen za primjenu u muškaraca.

Trajanje liječenja
Cystinol se ne smije uzimati dulje od tjedan dana. Ukoliko se simptomi ne povuku nakon 4 dana primjene lijeka, ili se pogoršaju tijekom uzimanja lijeka, javite se svom liječniku.
U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi s primjenom ovog lijeka, te ako mislite da je učinak Cystinola previše jak ili previše slab, obratite se svom liječniku ili ljekarniku. Nemojte uzimati Cystinol:
• ako ste alergični na medvjetku ili bilo koji drugi sastojak ovog lijeka
• ako ste trudni ili dojite
• ako imate poremećenu funkciju bubrega.

Upozorenja i mjere opreza
Obratite se svom liječniku ili ljekarniku prije nego uzmete Cystinol. Ako se tijekom primjene ovog lijeka jave tegobe ili simptomi poput vrućice, otežanog (bolnog) mokrenja, grčeva ili pojave krvi u urinu, morate se javiti svom liječniku.
Primjena u muškaraca se ne preporuča zbog stanja koja zahtijevaju liječnički nadzor.
Primjena lijeka Cystinol može obojiti urin zelenkasto-smeđom bojom koja na zraku tamni.

Djeca i adolescenti
Primjena u djece i adolescenata mlađih od 18 godina se ne preporuča radi nedostatnih podataka o primjeni, te zbog stanja koja zahtijevaju liječnički savjet.

Drugi lijekovi i Cystinol
Obavijestite svog liječnika ili ljekarnika ako uzimate, ste nedavno uzeli ili biste mogli uzeti bilo koje druge lijekove.
Međudjelovanja lijeka Cystinol i drugih lijekova nisu zabilježena.

Trudnoća, dojenje i plodnost
Ako ste trudni ili dojite, mislite da biste mogli biti trudni ili planirate trudnoću, obratite se svom liječniku ili ljekarniku za savjet prije nego uzmete ovaj lijek. Cystinol se ne smije uzimati tijekom trudnoće i dojenja (vidjeti dio u uputi “Nemojte uzimati Cystinol”).

Skip to content