BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CANDIGYNOL® MEDICINSKI PROIZVOD CE

Prirodna pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama (kao što je vulvovaginitis) ili gljivicama (kao što je kandidijaza)

12,47 

Na zalihi

Nutripharm® Candigynol® je medicinski proizvod za pomoć pri liječenju i prevenciji vaginalnih infekcija uzrokovanih bakterijama ili gljivicama. Namijenjen je ublažavanju simptoma peckanja, svrbeža i crvenila. Također je koristan za prevenciju kod žena s učestalim infekcijama. Nutripharm® Candigynol® sadrži CANDIResolve™ – biljni kompleks s polisahardima aloje, eteričnim uljima kadulje i čajevca i ekstraktom sjemenki grejpa te laktatnu kiselinu za obnovu normalnog pH rodnice. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ni boje te nisu zabilježeni neželjeni učinci.

10 vagitorija

Liječenje: 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce. Prevencija: periodički, 1 vagitorij dnevno, navečer prije spavanja u ležećem položaju, najmanje tijekom 10 dana uzastopce.

Proizvod je za vaginalnu primjenu.
Ne gutati. Ne koristiti u slučaju preosjetljivosti i nepodnošljivosti na bilo koji sastojak proizvoda.
Čuvati izvan dohvata djece.
Ne koristiti u slučaju oštećene sluznice.
Za primjenu u trudnoći i u slučaju istovremene primjene farmakološke terapije, posavjetujte se sa svojim liječnikom ili ginekologom.
Proizvod nije namijenjen za primjenu u djece. Za informacije o indikacijama i načinu
upotrebe pažljivo pročitajte unutrašnju uputu koja se nalazi u kutiji zajedno s proizvodom.

Skip to content