BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BiVits ACTIVA® Cink Selen

KADA SU TI POTREBNI ČUVARI STANICA BiVits ACTIVA® Cink Selen je formula koja sadrži dva snažna antioksidansa koji značajno utječu na funkciju imunološkog sustava i rad štitnjače te doprinose normalnom reproduktivnom zdravlju, procesu spermatogeneze i zdravlju prostate.

19,00 

Na zalihi

EAN: 8606018606115 SKU (C šifra): c026173 Kategorije: , , , , ,

BiVits ACTIVA® Cink Selen je formula koja osigurava sinergistički učinak cinka i selena, koji su snažni antioksidansi i značajno utječu na funkciju imunološkog sustava i rad štitnjače. Cink i selen doprinose normalnom reproduktivnom zdravlju, procesu spermatogeneze i zdravlju prostate.

 

Podrška imunološkom sustavu, doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji, zdravlju kose, kože i noktiju te normalnoj funkciji štitnjače

Sastojci

Cink (cinkov citrat) – 10 mg;
Selen (L-selenometionin) – 55 µg;

Način uporabe

Odrasli i djeca starija od 3 godine: 1 tableta dnevno

Pakiranje

60 tableta

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda. Prekomjerna uporaba može izazvati laksativni učinak.

Skip to content