BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju

Magnezij u spreju.

20,99 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

EAN: 3857500065278 SKU (C šifra): c027579 Kategorije: , , ,

– dokazana brza apsorpcija kroz kožu – do 90%

– pogodan za korištenje osobama određenim bolovima i stresom

– dermatološki testiran

– prikladan za osjetljivu kožu, djecu, trudnice i starije osobe

– veganski proizvod

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid znanstveno dokazano ima brzu apsorpciju (90%) i pomaže u brzom oporavku niskih razina magnezija u organizmu. Stvoren je za brži oporavak zaliha magnezija kako bi pomogao osobama koje prolaze kroz teške fizičke napore i osobama koje imaju tjelesne probleme vezane uz nisku razinu magnezija.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju najučinkovitiji je oblik magnezija. Visoke je čistoće (99,99%) čija veličina čestica je manja od 1 mikrona (u usporedbi sa ljudskom dlakom do 80 puta manja od ljudske dlake). Apsorbira se preko folikula dlake i to je isti oblik koji se nalazi u sirovom povrću.

Zašto je magnezij važan za zdravlje?

Magnezij je vjerojatno najvažniji mineral za zdravlje. Koristi se u više od 300 bioloških procesa. Podržava proizvodnju energije, miran san, metabolizam, rad mišića, zdravlje srca, funkciju stanica i DNK te podržava raspoloženje. Bez obzira kojom se fizičkom aktivnošću bavili ili ste pod stresom, s godinama tijelo gubi magnezij i potrebno ga je nadoknađivati vanjskim suplementima.

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju ima do 90% bolju stopu apsorpcije od magnezija isporučenog u kapsulama ili tabletama. Ne treba ga prerađivati crijevno i odmah počinje ulaziti u krvotok radi stanične apsorpcije. Prosječna veličina čestica je manja od jednog mikrona, što je čak manje od nano-raspona , što omogućuje gotovo trenutnu staničnu apsorpciju.

Dermatološki testiran

Magnezij u spreju nanosi se transdermalno, dermatološki je testiran, prikladan je za osjetljivu kožu, za korištenje kod djece, trudnica i starijih osoba.

Magnezij u sportu

Osim u privatne svrhe, tjelesne probleme i stres, Be Natur magnezij u spreju ima visoku primjenu u profesionalnom i rekreativnom sportu.

Sportaši i rekreativci nastoje postići što bolje rezultate i formu izbjegavajući ozljede. Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju opuštajući je tretman za njegu kože stvoren za pomoć sportašima i osobama koje prolaze kroz zahtjevnije fizičke napore te kao pomoć u neutraliziranju neugodnih mirisa.

Tijekom povećanih tjelesnih napora tijekom sportskih aktivnosti, tijelo ubrzano gubi tekućinu i minerale, pa ih je potrebno nadoknaditi. Osim osjećaja umora, često se javljaju i grčevi u mišićima kao jedan od tipičnih simptoma nedostatka magnezija koji se javlja tijekom i nakon tjelesne aktivnosti. Iz tog razloga, uz magnezij u spreju, preporučamo uzimanje drugih Be Natur proizvoda kako biste bili sigurni da je vaš unos magnezija na optimalnoj razini.

Kako je Be Natur Magnezij u spreju nastao?

Be Natur Ionic Mg Ultra Rapid magnezij u spreju nastao je inovativnom metodom koja se temelji na strukturiranju otopine koja magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se primjenjuje transdermalno, dermatološki je ispitan te je pogodan i za osjetljivu kožu.

Pakiranje

100 ml

Skip to content