BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 35,00 EUR.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

VISOCOR® OM60

Visocor OM60 omogućava mjerenje sistoličkog i dijastoličkog tlaka te pulsa na nadlaktici kod odraslih osoba.

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Uređaj primljenjuje oscilometrijsku metodu za mjerenje krvnog tlaka i pulsa. Klinički testirana točnost mjerenja ISO 81060-2. Prikaz nepravilnog pulsa. Funkcija grafičkog prikaza za jednostavnu kategorizaciju mjerenja ( WHO traffic light function). Memorija za 120 mjerenja sa prikazom prosječne vrijednosti. Prilagođeno napuhivanje manžete. Prikaz datuma i vremena mjerenja. Veličina manžete za opseg ruke 22 – 40 cm. Adapter za rad na struju (nije dostupan uz uređaj)

1 tlakomjer

Uređaj se mora koristiti u skladu s metodama opisanima u uputi za uporabu te se ne smije koristiti u druge svrhe. Prije korištenja uređaja pažljivo pročitajte uputu za uporabu.

Uređaj nije prikladan za primjenu tijekom trudnoće te za novorođenčad i malu djecu. Ne koristiti uređaj u neposrednoj blizini visokofrekventnih elektrokirurških uređaja.
Nemojte koristiti uređaj bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako ste na liječenju dijalizom ili uzimate antikoagulanse,inhibitore agregacije trombocita ili steroide. U tim se uvjetima može izazvati unutarnje krvarenje. Mjerenje krvnog tlaka u djece zahtijeva znanje specijaliste. Posavjetujte se s liječnikom ako želite izmjeriti krvni tlak djeteta. Uređaj sadrži male dijelove koje djeca mogu progutati. Ne ostavljajte uređaj bez nadzora u prisutnosti djece. Vrijednosti očitane na ovom uređaju ne daju dijagnozu i nisu zamjena za posjet liječniku. U slučaju nedoumice, molimo obratite se liječniku ili zdravstvenom radniku za pomoć.

Skip to content