I
|
BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.
Njega za vrat i konture lica. |
38,75 €
Na zalihi
I
|
Sastojci
aqua / water – glycerin— cyclohexasiloxane – dipropylene glycol — dimethicone — hydroxypropyl tetrahydropyrantriol — zea mays germ oil/ corn germ oil – elaeis guineesis oil/ palm oil- alcohol denat. — butyrospermum parkii butter/ shea butter— glyceryl stearate. — propylene glycol- peg-100-stearate – cetyl alcohol- cera alba /beeswax — myristyl myristate — prunus amygdalus dulcis oil / sweet almond oil – hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid — adenosine — methyldihydrojasmonate — pentaerythrityl tetra—di—t-butyl hydroxyhydrocinnamate — phyimatosorus grossus leaf extract— sodium hyaluronate — trisodium ethylenediamine disuccinate — cetyl palmitate – citric acid- acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer-ammonium polyacryloyldimethyl taurate — caprylyl glycol — isohexadecane — myristic acid— palmitic acid — polysorbate 80 — propanediol. — sorbitan oleate — sorbitam tristearate —stearic acid — polysilicone-11 – ci 15985 / yellow 6— phenoxyethanol — parfum/ fragrance
Pakiranje
50 ml
Način uporabe
Uporaba:
Jedinstvena tekstura. Dnevna njega za čvršću kožu u teksturi balzama za masažu Na 32°C u dodiru s kožom, tekstura se upija u kožu i omogućava idealnu masažu vrata i kontura lica. Zagrijati kremu među dlanovima, nanijeti je bogato na obje strane vrata i na crte lica. Umasirati preporučenim masažnim pokretima dok se ne upije. Kada se ohladi, tekstura se pretvara u sloj koji podiže i učvršćuje kožu. Korak 1- Učvršćivanje Nanijeti kremu desnom rukom na lijevu stranu vrata koristeći se kružnim pokretim te umasirati kremu od središnjeg dijela vrata prema čeljusti. Ponoviti ovaj postupak na drugoj strani vrata. Korak 2 – Utapkajte Objema rukama nježno štipajte kožu od središta obraza prema vanjskom rubu lica. Korak 3 – Upijanje Koristeći obje ruke, zagladiti područje ispod brade i duž čeljusti, čvrstim pritiscima od sredine prema vanjskim dijelovima. Nanošenje završite pritiščući donji dio brade prema gore 5 sekundi. |