BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 35,00 EUR.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

VEN ZEOTEX – ZEOLIT

Ultra fini mikronizirani zeolit za detoksikaciju tjela

25,00  (188,36 kn) (PDV uključen)

Na zalihi

Premium ultra fini mikronizirani zeolit klinoptilolit je
100% prirodan mineral 21. stoljeća.
Predstavlja učinkovit detoksikator i sakupljač toksina i štetnih tvari.

Zeotex sadrži 100% prirodan mineral zeolit koji je idealan dodatak zdravo jutarnjem ritualnu te ga možete koristiti na brojne načine:
– za dentalnu higijenu usne šupljine
– za kozmetičke preparate, kreme maske i drugo
– kao sredstvo za detox i obnovu vlasišta te brži i bolji rast kose
– za pranje voća i povrća prije jela

Proizvod širokog spektra djelovanja je čuvar našeg zdravlja te je u današnje doba neophodan za svako kućanstvo.
Zeoliti su prirodni minerali s najsnažnijim detoksikacijskim učinkom koje nam priroda može ponuditi. Poznati su kao „čarobni minerali“, a sastoje se od četiri elemenata: vode, zraka, zemlje i vatre te su prepleteni u strukturu nalik kavezu. Zeoliti imaju snažan negativan naboj koji prirodno privlači na sebe i veže pozitivno nabijene štetne tvari.

Način uporabe

Zeotex zeolitna smjesa – mješavina Zeotexa i maslinovog ili kokosovog ulja. Dozirati u omjeru: 2 žličica Zeotex praha +1 žličice ulja po izboru.

Akne – Zeotex u prahu dodati u postojeću kremu ili masku za lice.

Herpes – Zeotex zeolitnu smjesu nanositi na zahvaćeno područje čistom rukom ili štapićem za uši

Neurodermatitis ili Psorijaza – Zeotex u prahu dodati u postojeću kremu za tijelo + Zeotex kupke u omjeru: Na 5 l mlake vode dodati 15 g. Zeotexa.

Perutanje vlasišta – Masirati tjeme uljem ili vodom u koje je umješan Zeotex. Omjer: dl vode ili baznog ulja + 5g Zeotexa

Maske za dubinsko čišćenje – Zeotex pomiješati u gustu smjesu, staviti na lice I ostaviti 15-ak minuta. Nakon ispiranja nastavlja se s uobičajenom njegom lica. Kod svakodnevnog čišćenja lica masku treba ispirati čim nakon 15 minuta.

Kozmetički proizvodi omjer: Zeotex: kozmetički proizvod 1:9
Piling tijela – Zahvaljujući finoj, molekularnoj strukturi, Zeotex se može koristiti i za nježan piling tijela. U dlan se stavi ½. jušne žlice Zeotex praha te se njime nježno trlja cijela koža a potom se kratko istušira.

U stomatologiji pomaže kod svakodnevne higijene usne šupljine za afte, gingivitis i paradentozu. Zeotex se preporučuje umješavati u postojeće zubne paste ili kao sredstvo koje se posljednje nanosi na oprane zube te ostaviti da djeluje tijekom noći.
Napomena: Koristiti drvenu ili plastičnu žličicu!

U tretiranju voća i povrća: Voće i povrće tretirano je raznim kemikalijama, pesticidima, herbicidima, insekticidima. Upravo zbog toga su biljke koje svakodnevno konzumiramo pune teških metala, nitrata, biogenih amina, alkaloida i drugih štetnih tvari, koje dokazano uzrokuju niz oboljenja. Kako bi se zaštitili i očuvali naše zdravlje važno je prati sve voće i povrće u otopini vode sa Zeotexom. Agrobiotehnički Fakultet u Osijeku dokazao je izuzetnu efikasnost Zeotexa u povlačenju toksina.
Napomena: Koristiti drvenu ili plastičnu žličicu!

Pakiranje

350 g

Skip to content