BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Uriage Termalna micelarna voda za normalnu do suhu kožu s ekstraktom brusnice 100 ml

Termalna micelarna voda za normalnu do suhu kožu s ekstraktom brusnice

9,23 

Uriage termalna micelarna voda savršena je za uklanjanje šminke sa svih tipova kože, čak i one najosjetljivije, zahvaljujući jedinstvenim svojstvima Uriage termalne vode. Njihovi blagi neionski surfaktanti, koji čine micele, djeluju poput magneta, učinkovito hvatajući šminku i nečistoće.

Naša nova formula micelarne vode za normalnu do suhu kožu sastoji se od 96% sastojaka prirodnog podrijetla i doprinosi prirodnoj obrani kože zahvaljujući našem novom patentu LN MODUL.

UKLANJA ŠMINKU I ČISTI

Ova micelarna voda s blagim neionskim tenzidima nježno uklanja sve nečistoće s kože i sve vrste make-upa, čak i vodootpornog.

OMEKŠAVA I HIDRATIZIRA

Obogaćena ekstraktom brusnice i Uriage termalnom vodom, ova micelarna voda hidratizira kožu, ostavljajući je mekom i podatnom.

SUDJELUJE U PRIRODNOJ OBRANI KOŽE

Naš novi LN MODUL patent temelji se na djelovanju našeg ETU-a na langerin (LN). Langerini su glikoproteini čija je uloga otkrivanje mikroba u našem organizmu i aktiviranje imunološke obrane. Naša termalna voda će potaknuti langerine na dobar oprez u odnosu na mikrobe. Uriage termalna voda tako potiče ovaj prirodni obrambeni sustav i jača imunološku barijeru.

Pakiranje

100 ml

Skip to content