BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

TRIMagnezij Direkt, 20 vrećica

TriMagnezij sadrži 375mg magnezija u tri oblika- bisglicinat, citrat i oksid za 5 puta veću isoristivost, bržu apsorpciju i bioraspoloživost u organizmu. TriMagnezij kapsule doprinosi zdravlju mišića i živčanog sustava te kod umora i iscrpljenosti.

8,55  (64,42 kn)

Na zalihi

TriMagnezij Direkt sadrži 375mg magnezija. Trostruka je kombinacija magnezij bisglicinata, citrata i oksida za 5 puta veću iskoristivost, bržu apsorpciju i bolju bioraspoloživost u organizmu. Uz magnezij sadrži 9 vitamina – B kompleks (Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 i B12) i Vitamin C. TriMagnezij direkt preporučuje se opuštanje mišića i kod grčeva u mišićima, kod napetosti i stresnih situacija. Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma.

Način uporabe

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice na dan. Sadržaj vrećice primijeniti direktno u usta, pustiti da se otopi u ustima i progutati.

Sastojci

Sladilo: sorbitol, magnezijev oksid, magnezijev citrat, magnezijev bisgilcinat, L-askorbinska kiselina, regulator kiselosti: limunska kiselina, zgušnjivač karboksimetil celuloza, aroma, niacinamid, kalcijev D-pantotenat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, sladilo: aspartam, piridoksin hidroklorid, riboflavin, tiamin hidroklorid, sladilo: acesulfam K, pteroilmonoglutaminska kiselina, D-biotin, cijanokolabamin.

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Pakiranje

20 vrećica

EAN: 3859892779658 SKU (C šifra): c025141 Kategorije: , , , ,
Skip to content