BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

SVR SUN SECURE ECRAN MINERALNA KREMA U BOJI ZA LICE N/M SPF 50+

Zaštitna mineralna tonirana krema za normalnu do mješovitu kožu, SPF50+, UVA/UVB/VIDLJIVA SVJETLOST/IR

23,88 

Na zalihi

EAN: 3662361000203 SKU (C šifra): c026713 Kategorije: , , , , ,

SUN SECURE Mineralna krema u boji SPF50+ nudi vrlo visoku zaštitu od sunca sa 100% mineralnim filtrima. Ova ugodna tonirana krema za zaštitu normalne do mješovite kože kreirana je za žene koje žele make-up na suncu tijekom cijele godine. Njena visoka sposobnost prekrivanja skriva sve nepravilnosti. Boja tena je matirana i ujednačena tijekom cijelog dana. Njena univerzalna boja odgovara svim tonovima kože. Otporna je na vodu, znoj i trenje za optimalnu zaštitu. Bez mirisa. Na bazi 100% fotostabilnih mineralnih filtara, pogodna je za zaštitu kože koja je netolerantna na kemijske filtre. Pruža visoku zaštitu od UVA/UVB/IR zraka. Pogodna je za zaštitu osjetljive kože na sunčevu svjetlost.
Nekomedogena.

Oznaka «TESTED ENDOCRINE DISRUPTORS» garantira da proizvod ne utječe na endokrini sustav. Testiranje je proveo nezavisan laboratorij koji se bavi endokrinim poremećajima (neravnotežom hormona).

100% Mineralni, fotostabilni filtri / Klinički dokazana učinkovitost

1. FIZIKALNA ZAŠTITA na površini kože pomoću foto stabilnih 100% mineralnih filtara
2. BIOLOŠKA ZAŠTITA unutar stanica kože. Beta-karoten + Detoxphane kompleks su antioksidansi koji pružaju ekskluzivnu zaštitu kože, neutraliziraju slobodne radikale i stimuliraju prirodne sustave detoksikacije kako bi se ograničilo foto-starenje.
3. ZAŠTITA NA NIVOU STANICA – POPRAVAK DNK:
Niacinamid* štiti DNK od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, aktivira PARP-1, enzim uključen u popravak DNK. Najnoviji znanstveni podaci dokazuju da je koristan u prevenciji raka kože.

JE LI ZNATE?
(androgeni i tiroidni hormoni) – testove provodi stručni neovisni laboratorij za endokrine poremećaje.

UVA/UVB zaštita blokira samo 10 % zraka sunčevog spektra!
Opekline od sunce tijekom djetinjstva povećavaju rizik od karcinoma kože u odrasloj dobi za 80%.
50 % sekundarnih slobodnih radikala nastaje zbog izloženosti vidljivoj svjetlosti i infracrvenom zračenju.

Način uporabe

Prije izlaganja suncu, ravnomjerno nanesite dovoljnu količinu na cijelo lice. Nanošenje ponavljajte često – prema potrebi.

Sastojci

INOVACIJA: INTEGRALNA TEHNOLOGIJA ZAŠTITE / 100% Mineralni, foto stabilni filtri / Klinički dokazana učinkovitost 1. FIZIKALNA ZAŠTITA na površini kože pomoću foto stabilnih 100% mineralnih filtara 2. BIOLOŠKA ZAŠTITA unutar stanica kože. Beta-karoten + Detoxphane kompleks su antioksidansi koji pružaju ekskluzivnu zaštitu kože, neutraliziraju slobodne radikale i stimuliraju prirodne sustave detoksikacije kako bi se ograničilo foto-starenje. 3. ZAŠTITA NA NIVOU STANICA – POPRAVAK DNK: Niacinamid* štiti DNK od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, aktivira PARP-1, enzim uključen u popravak DNK. Najnoviji znanstveni podaci dokazuju da je koristan u prevenciji raka kože.

100% Mineralni filtri – Bez parabena – Bez mirisa -Nekomedogeno

 

Pakiranje

50 ml

Skip to content