BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

OMNi-BiOTiC® PANDA

Posebno odabrani bakterijski sojevi pomažu prvotno naseljavanje dječjih crijeva, od prvog dana rođenja.

45,95 

Na zalihi

80% imunosnih stanica nalazi se u crijevima, pa možemo reći da ravnoteža imunosnog sustava ovisi o posebnim crijevnim bakterijama. Svako dijete rođeno je sa sterilnim crijevima. Crijevna kolonizacija u prvim tjednima nakon rođenja ključna je za razvoj optimalne crijevne flore, a posljedično i funkcionalnog imunosnog sustava.

Ukoliko u obitelji postoje slučajevi neurodermatitisa, alergije ili astme, postoji velika vjerojatnost da i Vaše dijete razvije neku od ovih bolesti. Ako su bolesti prisutne u obiteljima oba roditelja, rizik obolijevanja za dijete je 60-80%. U slučajevima obiteljske predispozicije za razvoj neurodermatitisa, alergijskih bolesti ili astme, s primjenom sinbiotika OMNi-BiOTiC® PANDA trebalo bi se početi već tijekom trudnoće, a najkasnije u 32. tjednu trudnoće.

 

Kako djeluje OMNi-BiOTiC® PANDA?

OMNi-BiOTiC PANDA® je dodatak prehrani koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću raznožavanja.

OMNi-BiOTiC PANDA® sadrži 4 posebno odabrana bakterijska soja, koja pomažu kolonizaciju dječjih crijeva.

Sastojci

Rižin škrob, maltodekstrin, bakterijski sojevi*

*4 ljudska bakterijska soja s minimalno 3 milijarde bakterija u 1 dozi (3 g):

  • – Lactococcus lactis W58
  • – Bifidobacterium lactis W52
  • – Bifidobacterium lactis W51
  • – Bifidobacterium bifidum W23

Prikladan je za novorođenčad, dojenčad, trudnice i dojilje.

Način uporabe

Odrasli i mala djeca:
1 x dnevno 1 vrećicu OMNi-BiOTiC PANDA® (3 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 10 minuta, ponovo promiješati i popiti. Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Dojenčad:
1 x dnevno umiješati 1 vrećicu OMNi-BiOTiC PANDA® u 1 žlicu majčinog mlijeka ili prokuhane vode i ovu posebnu mješavinu pipetom nakapati izravno djetetu u usta. Ukoliko ne dojite, svaki dan umiješajte 1 vrećicu OMNi-BiOTiC PANDA® u bočicu (Pozor: Ne zagrijavajte iznad 40°C).

Trudnice:
Preporučuje se korištenje sinbiotika OMNi-BiOTiC® PANDA svakodnevno od 32. tjedna trudnoće nadalje.

Dojilje:
Novopečena mama može nastaviti uzimati sinbiotik OMNi-BiOTiC® PANDA svaki dan.

Pakiranje

30 vrećica po 3 g praha

Dodatak prehrani u prahu koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja.

Skip to content