BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

novexpert

Kako iskoristiti sve dobrobiti vitamina C (anti-age učinak, eliminacija mrlja na koži i poticanje blistavog tena), svaki dan i tijekom svih godišnjih doba? Potrebna nam je stručna njega kože koja ima vrlo visoku koncentraciju vitamina C (25%), izuzetnu stabilnost i pogodnost za sve tipove kože.

61,34 

Na zalihi

EAN: 3661467000605 SKU (C šifra): c026760 Kategorije: , , ,

PRIČA O BOOSTER SERUMU S VITAMINOM C

Moderni način života ponekad donosi neugodna iznenađenja, uključujući zagađenja, dim cigarete i stres, što iscrpljuje naše rezerve vitamina C. Vitamin C je neophodan za kožu. U Novexpertu ga volimo nazvati “rješenjem za sve” jer je svemoćan kada je u pitanju ljepota. On djeluje kao antioksidans, potiče stvaranje kolagena i pomaže u uklanjanju mrlja s kože …

Kako nadoknaditi nedostatak vitamina C? Izazovi tehničke izvedbe i razvijanje proizvoda s vitaminom C u kozmetici su složeniji nego što se čini: vitamin C nije baš stabilan. Stručnjaci Novexperta bili su ustrajni kako bi došli do važnog otkrića koje će donijeti stvarno veliku promjenu.

Prvi izazov: pronaći uistinu stabilan kompleks vitamina C, otporan na toplinu i svjetlost.

Drugi izazov: razviti svakodnevnu njegu tijekom cijele godine koja je hipoalergena i ujedno prikladna za korištenje tijekom izlaganja kože suncu.

Treći izazov: osigurati stabilizirani kompleks vitamina C u vrlo visokoj koncentraciji (25%).

Booster s vitaminom C moćan je antioksidans za njegu kože. Zaglađuje kožu i trenutno osigurava blistav izgled kože. “Must-have” proizvod jer isporučuje dnevnu dozu vitamina ključnog za ljepotu vaše kože.

APLICIRANJE

Koristite jednu ili dvije doze, svake veličine lješnjaka Boostera s vitaminom C po cijelom licu i ciljanim područjima (pigmentacijske mrlje i bore). Ovaj booster možete nanijeti samostalno ili prije kreme. Make up možete nanijeti odmah nakon nanošenja Boostera.
Učestalost upotrebe: ujutro i/ili navečer.

 

DODATNO

Sunce uništava vitamin C u koži, što dovodi do preuranjenog starenja kože. Naš praktičan i jedinstven Booster C serum certificirano nije fotosenzibilan i nije fotoalergen. Može se nanositi i ispod kreme za sunčanje i/ili kao sredstvo za njegu nakon sunčanja.

Pakiranje

30 ml

Skip to content