BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

novexpert PRO – COLLAGEN BOOSTER SERUM

Novexpert donosi revoluciju u borbi protiv starenja stimulirajući kolagen u dermisu I epidermisu. Jer da, imate kolagen u epidermisu, kolagen 17 je stimuliran za 130%* zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku koji su osmislili liječnici Novexpert. I to se vidi na vašoj koži: – 38% bora u prosjeku u 28 dana**.

59,06 

Na zalihi

EAN: 3661467002838 SKU (C šifra): c024109 Kategorije: , , ,

REVOLUCIJA PROTIV STARENJA!

Revolucija protiv starenja!

Pro-Collagen Booster Serum potiče sintezu dermalnog kolagena (1, 3, 4 i 7): +45% ukupnog kolagena* za čvršću kožu. To je već vrlo lijepa izvedba… ali nije jedina! Jedan od ovih aktivnih sastojaka, patentiran od strane Novexpert-a, povećava za 130%* kolagen epidermisa, dragocjeni kolagen 17, koji regulira obnovu stanica kože.

Znanstvena inovacija koja omogućuje tretman na više razina za nevjerojatnu učinkovitost protiv početnih ili već stvorenih bora.

Ali protiv starenja nije samo pitanje kolagena. kolagen… Znate li doista zašto vaša koža stari?

Naše stanice kože se obnavljaju svakih 1 do 2 mjeseca, stoga bismo svi trebali čuvati bebinu kožu… Moramo priznati da to nije tako. Liječnici iz Novexperta otkrili su da se naša koža doista obnavlja, ali s greškama! Naš novi epidermis izgrađen je od stanica koje su već “stare”. Kako bi djelovao na ovaj duboki i ključni uzrok staničnog starenja, Pro-Collagen Booster Serum sadrži Novaxyline, otkriće koje je patentirao Novexpert, a koje može pokrenuti popravak stanica naše kože aktiviranjem gena mladosti. Nije magija, to je epigenetika!

Ove dvije znanstvene inovacije omogućuju Pro-Collagen Booster serumu da pokaže učinak koji će oduševiti više od jednog lica!

PROTIV BORA: Pro-Collagen Booster Serum izglađuje bore, smanjujući njihov broj za 38% nakon 28 dana**.

ZAGLAĐIVANJE: smanjuje hrapavost kože do 20% u nekoliko tjedana***.

PROTIV STARENJA: +20% dugovječnosti stanica*.

Sastojci

KSTRAKT ALARIJE ESCULENTA: Ekstrakt algi za pospješivanje kolagena i hijaluronske kiseline | SOK LISTA ALOE BARBADENSIS U PRAHU + AQUA: Aloe vera gel: prah aloe vere + voda | BACILNI FERMENT: Imediate Tensor Active (biotehnologija) | BIOSAHARID GUM-2: Djeluje protiv starenja i umiruje (biotehnologija) | GLICERIN: Sredstvo za zadržavanje vlage (sjemenke uljane repice) | EKSTRAKT LAMINARIJE OCHROLEUCA: Ekstrakt algi protiv starenja | EKSTRAKT OROBANCHE RAPUM: Anti-Aging Active (Bromrape) | NATRIJ HIJALURONAT: Hijaluronska kiselina (biotehnologija i pšenica) | TOKOFEROL: Vitamin E protiv radikala (soja) | TRHALOZA: Hidratantno aktivno (tapioka)

Način uporabe

Izmjerite jednu ili dvije kapljice i rasporedite Pro-Collagen Booster po cijelom licu i vratu. Ovaj booster se može nanositi sam ili prije kreme. Našminkati se možete odmah nakon nanošenja boostera.

Učestalost primjene: ujutro i/ili navečer.

Pakiranje

30 ml

Skip to content