BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Neurospin kapsule a30

Neurospin kapsule doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnoj psihološkoj funkciji.

25,27 

Na zalihi

EAN: 3858894480036 SKU (C šifra): c026144 Kategorije: , , , ,

Neurospin sadrži 10 esencijalnih tvari u jednoj kapsuli dnevno i zadovoljava povećane potrebe za nutrijentima potrebnih za zdravlje živčanog sustava.

Neurospin je formuliran s visokim dozama B-kompleksa, UMP-a (uridin monofosfata) i kolina kao učinkovita pomoć kod

• Oporavka živčanih stanica
• Smanjenja umora i iscrpljenosti (post-Covid umor)
• Stresa i psihičkih napora
• Poboljšanja pamćenja i dugotrajne memorije

U slučaju oštećenja živaca povećava se potreba za hranjivim tvarima i gradivnim elementima. Ukoliko je došlo do ukliještenja živca, tijelo šalje upozoravajuće signale u obliku peckanja, trnaca, oštre boli, osjećaja žarenja. Povećana potreba ili nedostatak jednog vitamina B uzrokuje potrebu za drugim, stoga ih je dobro uzmati u kompleksu.
Nukleotid uridin monofosfat (UMP) prirodni je i osnovni gradivni materijal svih stanica pa tako i živaca. U kombinaciji s visokim dozama vitamina B i kolinom osiguravaju obnovu živčanih stanica, bolji prijenos signala u tijelu i normalnu funkciju živčanog sustava.

Oštećenje živaca očituje se kroz simptomatske i funkcionalne promjene: neuralgija, neuropatska bol, bol u donjem dijelu leđa, bol povezana s osteoartritisom.

Vitamini Tiamin, niacin, B6, B12 i biotin doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnoj psihološkoj funkciji.

Vitamini B6, folna kiselina I B12 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti I normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Folna kiselina i vitamin B12 imaju ulogu u procesu dijeljenja stanica i doprinose normalnom metabolizmu homocisteina.

Način uporabe

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule na dan. Za optimalan učinak, preporuča se uzimanje proizvoda 3-6 mjeseci.

Sastojci

maltodekstrin, kolin bitartarat, želatinska kapsula, dinatrijeva sol uridin-5′-monofosfata, kalcijev D-pantotenat, nikotinamid, tiamin-hidroklorid, riboflavin, piridoksin – hidroklorid, tvari za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i talk, bojila: kalcijev karbonat i natrijev oktenil jantarat škroba, pteroilmonoglutaminska kiselina,D-biotin, cijanokobalamin

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenje: U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje i posavjetovati se s liječnikom.

Pakiranje

30 kapsula

Skip to content