BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

NAILNER – OLOVKA PROTIV GLJIVICA

2u1 olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju

20,27 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Praktična olovka omogućuje jednostavno i brzo nanošenje otopine. Jedna olovka dovoljna je za približno 400 aplikacija.

Uklanja gljivične infekcije noktiju- prodiranjem kroz slojeve keratina i snižavanjem pH vrijednosti zaraženog nokta Nailner stvara nepovoljnu okolinu za gljivice i posljedično ih uklanja.

Sprječava nove infekcije noktiju – svakodnevno nanošenje proizvoda pomaže spriječiti nove gljivične infekcije noktiju.

95 % učinkovit kod uklanjanja gljivičnih infekcija noktiju prilikom 12-tjedne upotrebe.
Vidljivo poboljšanje nakon samo 1 tjedna upotrebe.

4 ml

Prije svake upotrebe očistite nokat i odstranite lak za nokte. Prije upotrebe laka rašpanje nokta nije potrebno. U prva četiri tjedna nanesite Nailner dva puta na dan. Zatim upotrebu možete smanjiti na jedanput na dan dok zdravi nokat potpuno ne izraste. Otopina mora prekriti čitavu površinu nokta. Važno je nanijeti Nailner i na dostupna mjesta ispod površine nokta. Nakon svake upotrebe spremnik dobro zatvorite. Olovka protiv gljivica na noktima sadrži dovoljnu količinu otopine za približno 400 pojedinačnih primjena.
Nailner olovka protiv gljivičnih infekcija noktiju može se upotrebljavati i u preventivne svrhe. Nanesite jedanput dnevno i spriječite gljivičnu infekciju noktiju.

Upozorenja
Samo za vanjsku primjenu. Čuvajte izvan dohvata djece. Izbjegavajte dodir s očima ili sluznicom. U slučaju dodira s očima oprezno ispirati vodom. Posavjetujte se s liječnikom ako vaše stanje potraje ili se pogorša. Može uzrokovati iritaciju ako se primjenjuje na ozlijeđenu kožu. Nakon primjene proizvoda ne izlažite tretirano područje direktnoj sunčevi svjetlosti. Prekinite primjenu ako primijetite alergijsku reakciju ili iritaciju i posavjetujte se s liječnikom. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na neki od sastojaka. Posavjetujte se s liječnikom ako ste dijabetičar ili ako patite od loše cirkulacije.

Skip to content