BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Multi-Mam Balzam

Multi-Mam Balzam za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom. Balzam je lagane teksture i lako se razmazuje i nanosi.

15,30  (115,28 kn)

Na zalihi

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i ublažavanje tegoba povezanih s bolnim bradavicama.

Multi-Mam balzam namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Multi-Mam balzam zamjenjuje i nadopunjuje prirodnu masnoću na koži te na taj način štiti bradavice od pucanja prije i tijekom razdoblja dojenja. Temelji se na uljima biljnoga podrijetla i na pročišćenom pčelinjem vosku.

Sastav je prirodan, neutralnog je okusa i mirisa. Multi-Mam balzam ne treba uklanjati prije dojenja jer je njegova formulacija sigurna za vašu dijete.

Nije ljepljiv i lako se nanosi.

30 ml

Ulje sjemenki suncokreta (Hellanthus Annuus), Shea maslac (Butyrospermum Parkii butter), PEG-8 pčelinji vosak, skvalen, poligliceril-3 ricinoleat, propil galat.

 

 

Multi-Mam balzam može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam balzam nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno.

Omekšajte malu količinu Multi-Mam balzama između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Prije dojenja balzam nije potrebno uklanjati.

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Nije škodljiv ako se proguta.

Multi-Mam balzam nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran prilikom gutanja djeteta.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke sadržane u Multi-Mam balzam vrlo je rijetka. Kada sumnjate, primijenite malo Multi-Mam balzama na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam balzam.

Skip to content