BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Multi-Mam Lanolin

Multi-Mam Lanolin je mast za njegu suhih i osjetljivih bradavica dojilja, prije i za vrijeme dojenja. Sadrži visoko pročišćeni lanolin za medicinsku primjenu. Sprječava pucanje i održava kožu mekom, glatkom i zdravom. Ima neutralan okus i neškodljiv je ako se proguta.

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Multi-Mam linija sadrži proizvode za sprječavanje i liječenje tegoba povezanih s bolnim bradavicama.

Multi-Mam Lanolin namijenjen je njezi suhih i osjetljivih bradavica dojilja. Multi-mam Lanolin je biološki proizvod najbliži prirodnoj masti ljudske kože. Idealan je za nadomještanje i nadopunjavanje masnoće na koži koja se gubi dojenjem. Na taj način štiti bradavice od isušivanja, pucanja i osjetljivosti prije i tijekom dojenja. Budući da lanolin nije potrebno uklanjati prije dojenja, daje optimalnu zaštitu za njegu bradavica.

Bezopasan je kad ga dijete proguta.

30 ml

Visokopročišćeni, prirodni lanolin bez dodataka.

Multi-Mam Lanolin može se po želji upotrebljavati tijekom cijelog dana. Za optimalnu zaštitu nanesite Multi-Mam Lanolin nakon dojenja. Koristite ga najmanje dva puta dnevno. Omekšajte malu količinu Multi-Mam Lanolina između vrhova prstiju i utrljajte na područje cijelih bradavica. Možda će pomoći lagano gnječenje ili grijanje tube dlanovima prije uporabe. Prije dojenja lanolin nije potrebno uklanjati.

Nisu potrebne posebne mjere predostrožnosti. Nisu zabilježene negativne interakcije. Ne škodljiv je ako se proguta..

Multi-Mam Lanolin ima certificiranu čistoću i sigurnost te ga nije potrebno ukloniti prije dojenja, jer je siguran prilikom gutanja djeteta.

Informacije o alergiji

Alergija na sastojke sadržane u Multi-Mam Lanolin je vrlo rijetka. Kada sumnjate, primijenite malo Multi-Mam Lanolina na unutarnju stranu podlaktice. Ako se pojavi crvena mrlja koja svrbi, savjetujemo da ne primijenite Multi-Mam Lanolin.

Skip to content