BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

MEDEX – KOLAGENLIFT U PRAHU

Dodatak prehrani za održavanje mladenačkog izgleda kože

11,86 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Kolagenlift u prahu sadrži hidrolizirani kolagen NatiCol®, vitamin C i hijaluronsku kiselinu – kombinaciju aktivnih sastojaka koji pomažu u održavanju lijepe kože.

Kolagen NatiCol® je hidrolizirani kolagen ribljeg porijekla te je stoga primjeren i za vegetarijance. Smanjuje bore i poboljšava čvrstoću i elastičnost kože. Nema neugodan miris i okus te sadrži male čestice kolagena s niskom molekularnom težinom koje se izvrsno apsorbiraju u tijelu. Hijaluronska kiselina ispunjava prostor između kolagenskih vlakana, a vitamin C ima ulogu u proizvodnji kolagena za normalno funkcioniranje kože.

Kolagen sačinjava 30 % svih proteina u ljudskom organizmu i stoga je najzastupljeniji protein u našem tijelu. Nalazi se i u dubljim slojevima kože (u dermisu), gdje zajedno s hijaluronskom kiselinom i elastinom osigurava čvrstoću kolagenske mreže i elastičnost kože. Starenjem se količina kolagena u dermisu smanjuje, a time i koža postaje manje fleksibilna i počinje se opuštati i naboravati. Redovitom upotrebom kolagena koži vraćamo hranjive tvari koje se u prirodnom procesu starenja gube i time osiguravamo mladenački izgled.

7 vrećica po 8 grama praha

Preporučena dnevna količina je sadržaj jedne vrećice (8 g). Dodajte ju u 2 dL hladne tekućine i dobro promiješajte kako bi se potpuno rastopila. Nakon korištenja proizvod dobro zatvorite.

Kolagen u proizvodu ribljeg je porijekla, stoga je primjeren za vegetarijance.

Za jedan mjesec redovitog korištenja dovoljno je:
1 pakiranje je dostatno za 7 dana redovite uporabe

Upozorenja:
Preporučene dnevne količine odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Važno je slijediti smjernice za zdrav
način života. Čuvati izvan dohvata djece! Zbog sastojaka prirodnog porijekla mogu postojati mala odstupanja u sastavu i izgledu proizvoda. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25°C. Nakon korištenja proizvod dobro zatvorite.

Skip to content