BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Livariz krema 100ml + sprej 100ml

Razvijen u laboratoriju Eternel (Španjolska) u suradnji sa specijaliziranim klinikama diljem svijeta.

24,90 

Na zalihi

EAN: 8433737000050 SKU (C šifra): c018754 Kategorije: , ,

Koristi se za : sve probleme vezane uz vene i kapilare, za bolne i oštecene noge, za proširene vene, žarenje u nogama, umor, grceve i trnce, osjecaj težine u nogama.
Kao povratne informacije navodimmo 85% zadovoljnih kupaca, u smislu da su 100% riješili problem ili ga znatno smanjili. Vec nakon prvog nanošenja osjetiti cete razliku, tj.smanjiti ce se bolovi u nogama, a nakon 6 tjedana postici cete trajne rezultate, bez operacije, inekcija i opasnih tretmana.Sastojci su na prirodnoj bazi: ulje mente, lavanda, limun, ruskus (mekolisna veprina), te ostali sastojci i neki farmaceutski pripravci.

Način uporabe

Sprej stimulira mikrocirkulaciju i hladi podrucje koje se tretira, smanjuje bolove. Raspršuje se po nogama iz udaljenosti od 15-20 cm (nakon cega se osjeca lagano hladenje). Zahvaljujuci Kriogen tehnologiji uz pomoc koje se ubrzava protok krvi i spušta se temperatura tretiranog mjesta na 9 C, posljedica toga je osjecaj trenutnog olakšanja, krv cirkulira bolje i svi simptomi nestaju.
Krema prodire skroz do vena, sužuje ih i vraca na mjesto. Poslije spreja nanijeti kremu te nježno umasirati. Krema poboljšava stanje vaskularnih stijenki i sprjecava zadržavanje krvi, cirkulacija krvi se poboljdava. S kapilarama ide sporije, odnosno rezultati se vide na kon otprilike 3 tjedna.

Pakiranje

U paketu dobivate sprej od 100 ml i kremu od 100 ml.

Skip to content