BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

LinaKaps® kapsule

LinaKaps® kapsule od ulja lana obogaćuju prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava.

10,40 

Na zalihi

LinaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula od ulja sjemenki običnog lana. Ulje lana obogaćuje prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Alfa-linolenska kiselina uspješno se koristi u nutritivnoj terapiji za reguliranje razine kolesterola u krvi. Studije su potvrdile pozitivan učinak ulja od sjemenki lana (alfa-linolenske kiseline) i vitamina E na poboljšanje stanja kože, osobito kod pojačane suhoće, ljuskanja i perutanja.
Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:
Alfa-linolenska kiselina doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.
Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
Ulje od sjemenki lana bogato je omega-3 nezasićenim masnim kiselinama.

30 kapsula

Doza od 1 kapsule sadrži:
• ulje od sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum) 1000 mg,
od toga alfa-linolenska kiselina (ALA) 500 mg
• vitamin E 6,7 mg (56% PU)

(PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle)

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.
Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 4 kapsule na dan.

Koristan učinak na održavanje normalne razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske kiseline (ALA) iz svih prehrambenih izvora.
Alfa-linolenska kiselina je omega-3 masna kiselina dobivena iz biljnog izvora (iz ulja od sjemenki lana). Zahvaljujući bogatstvu omega-3 masnih kiselina, idealna je zamjena za riblje ulje osobama koje imaju alergiju na proteine iz ribe, rakova i morskih ljuskara ili ne podnose miris ribljeg ulja.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skip to content