BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Inmunoferon kapsule

Dodatak prehrani formuliran s imunomodulatorima koji aktiviraju i jačaju obrambeni mehanizam.

32,78 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Imunološki sustav ima bitnu funkciju obrane od vanjskih agresija, uglavnom zarazne prirode (virusa, bakterija, gljivica i parazita), koje stalno prijete našem zdravlju. Stoga stanje slabe „obrane“ može dovesti do razvoja različitih vrsta infekcija. Inmunoferon® je dodatak prehrani formuliran s imunomodulatorima koji aktiviraju i jačaju obrambeni mehanizam. Djeluje prije prvih simptoma koji proizlaze iz prehlade, gripe, pogoduje bržem oporavku i nižoj učestalosti infekcija. Pomaže organizmu u borbi protiv stresa i umora.

Imunoferon je dodatak hrani s ekskluzivnom formulom koja sadrži AM3® (glukomanan izoliran iz Candida Utilis i sojin protein, patentirana tehnologija IFC-a) i cink, koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Preporuča se svima za održavanje normalnog funkcioniranja imunološkog sustava. Kod odraslih i djece.Sastav: 30 mg AM3® (Glukomanan i sojini proteini), 3 mg Zinc

Napomena: Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne uzimati više od preporučene dnevne doze. Ne smije se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu. Nije preporučljivo za trudnice. Bez glutena. Bez laktoze.

90 kapsula

Uporaba: Odrasli: 2 kapsule dnevno. Djeca: 1 kapsula dnevno

Skip to content