BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Hipp ORS Oralna rehidratacija od jabuke 2303

Rehidracijska otopina kod dehidracije uzrokovane proljevom i povraćanjem. Gotovi napitak od jabuke i elektrolita. Bez glutena. Nakon 4. mjeseca za dojenčad i djecu.

2,38 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

HiPP ORS 200 od jabuke je gotovi napitak za rehidraciju, proizveden od prirodnih sastojaka s nutritivnim sastavom koji je posebno pripremljen za regulaciju poremećaja u ravnoteži vode i elektrolita.

Sastojci: voda, sok od jabuke (16%), maltodekstrin, jodirana kuhinjska sol, kalijev citrat, regulator kiselosti: limunska kiselina. Kontraindikacije: akutno i kronično zatajenje bubrega, metabolične alkaloze, nekontrolirano povraćanje, dezorijentiranost / šok, poremećaji resorpcije ugljikohidrata, okluzije crijeva. Nije prikladno za korištenje u slučaju alergije ili netolerancije na bilo koji sastojak proizvoda.

Čuvati na sobnoj temperaturi. Protresti prije upotrebe. ORS 200 upotrebljavati rashlađen. Ostatak pokriti, čuvati u hladnjaku i upotrijebiti unutar 24 sata. Ako se poklopac pod pritiskom udubljuje, molimo ne koristiti. Vakumirano; kod prvog otvaranja poklopac klikne. Ovaj proizvod zadovoljava sve uvjete kvalitete – prije upotrebe obavezno provjeriti da je staklenka neoštećena.

200 ml

Uporaba: nakon 4. mjeseca pod nadzorom liječnika; ako se upotrebljava prije, onda samo prema preporuci liječnika.

Ako nije drukčije preporučio liječnik, u prvih 3 do 4 sata isključivo ORS 200.

Minimalna dehidracija: 20 do 30 ml/kg tjelesne težine (TT) (gubitak na težini do 3% od TT).

Laka do umjerena dehidracija: 30 do 80 ml/kg TT (gubitak na težini od 3 do 8% od TT)

Nakon uspješne rehidracije, odmah je moguće početi s normalnom prehranom (vidite informaciju na poleđini etikete).

Daljnji gubitak tekućine koji je uzrokovan povraćanjem i /ili proljevom nadoknadi se dodatnim 50-100 ml ORS 200 nakon svakog perioda vodene stolice/povraćanja (najbolje davati ORS 200 na žlicu i u kratkim intervalima, npr. svakih 5 do 10 minuta).

Skip to content