BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

HAMAPHARM SUN PROTECT ASTAKSANTIN KAPSULE A30

SunProtect Astaksantin 8 mg posebno je osmišljen kao snažni antioksidans za fotoadaptaciju i fotoprotekciju kože tijekom cijele godine te pripremu kože za ljetne mjesece

22,20 

Na zalihi

SunProtect Astaksantin 8 mg posebno je osmišljen kao snažni antioksidans za fotoadaptaciju i fotoprotekciju kože tijekom cijele godine te pripremu kože za ljetne mjesece. Jedna kapsula sadrži visoku dozu astaksantina, čak 8 mg, koji zajedno sa 6 mg beta karotena, ekstraktom sjemenki grožđa, selenom i vitaminima B, C i E pruža zaštitu od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka. Doprinosi zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja. Osim toga ubrzava tamnjenje kože i osigurava joj vlažnost i zdrav izgled. Za optimalnu antioksidativnu zaštitu i pripremu kože za sunce, SunProtect Astaksantin 8 mg preporučuju se uzimati najmanje 8-10 tjedana prije izlaganja suncu kao priprema za sunce, posebno kod svjetlijih tipova kože. Preporučuje se primjena i tijekom i nakon izlaganja suncu za očuvanje preplanulog tena.

Upotreba

Preporučuje se uzimanje 1 kapsule na dan, najbolje uz obrok. Za optimalnu antioksidativnu zaštitu i pripremu kože za sunce, preporučuje se uzimanje najmanje 8-10 tjedana prije izlaganja suncu kao priprema za sunce, posebno kod svjetlijih tipova kože. Preporučuje se primjena i tijekom i nakon izlaganja suncu za očuvanje preplanulog tena.

Sastojci

Astaksantin, beta karoten, selen, ekstrakt sjemenki grožđa, vitamin B, vitamin C, te vitamin E.

Pakiranje

30 kapsula

Skip to content