BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

GELEE ROYALE SUPER AMPULE 1000MG+VIT D 16x9ml

22,14  (166,81 kn)

Na zalihi

16×9 ML

10-hidroksi-2-decenska kiselina)

Voda, emulgator (sirup sorbitola), svježa matična mliječ 10 % (nezasićene masne kiseline 10 HDA), vitamin D (holekalciferol), prirodna aroma, bojilo (riboflavin)

Preporučena dnevna doza jest sadržaj jedne bočice. Popijte je prije doručka, samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučuje se najmanje 90-dnevno uzimanje i nakon dvotjedne pauze ponovno uzimanje. Blago ljuti okus i talog na dnu bočice posljedica su prirodnih svojstava sastojaka, te su normalna pojava. Prije uporabe promućkati!

 

Gelée royale super je osmišljen za sve koji žele da njihovo tijelo lakše prati brzi tempo života. Gelée royale super u praktičnim bočicama čuva kompleksni prirodni sastav matične mliječi i jednostavan je za uzimanje. Jedna bočica sadrži 1000 mg matične mliječi s dodanim vitaminom D. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, a zovu ga i »vitamin sunca«. To je jedan od rijetkih vitamina koje naše tijelo može proizvoditi samo, što nije slučaj u jesensko-zimskim mjesecima kada smo mnogo manje izloženi sunčevim zrakama. Zato je preporučljivo da ga tada u svoje tijelo unosite odgovarajućom prehranom ili u obliku dodataka. Vitamin D je ključan tijekom cijeloga života i stručnjaci upozoravaju kako smo premalo svjesni važnosti vitamina D, a njegov je nedostatak u tijelu pojedinaca sve rašireniji. Proizvodom Gelée royale super vaša će prehrana biti kvalitetnija, a svakodnevni izazovi lakši. Zato ga počnite uzimati već danas i pobrinite se za prirodnu zaštitu svog imunološkog sustava i dobrobiti organizma.

Upozorenje:
Prekomjerno konzumiranje proizvoda može imati laksativni učinak. Osobama alergičnim na matičnu mliječ ne preporučamo uporabu. Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sustavu i izgledu proizvoda. Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Način čuvanja:
Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.

Preporučujemo ga:
• tinejdžerima i odraslima s aktivnim stilom života. 1 bočica sadrži 1000 mg svježe matične mliječi i vitamin D.
Standardiziran sadržaj nezasićenih masnih kiselina 10 HDA u matičnoj mliječi.
Bočice čuvaju i osiguravaju kvalitetu proizvoda.
Za neposrednu i jednostavnu uporabu.

Skip to content