BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

GELEE ROYALE JUNIOR AMPULE 250MG+VIT D 10x9ml

19,37 

Na zalihi

Matična mliječ s prirodnim vitaminima više je od samo prirodnog štita imunološkog sustava djece. Uz zaštitu nudi i više energije i pridonosi boljoj koncentraciji djece. Proizvod Gelée royale junior Medex je razvio posebno za djecu. Sadrži 250 mg matične mliječi u jednoj bočici, prirodne vitamine C i E te prirodni beta karoten. Vitamini su pažljivo izabrani i prilagođeni potrebama djece. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti, vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa (djeluju kao antioksidant), vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te u očuvanju vida. Gelée royale junior slasnog je okusa, a zbog jake narančaste boje, koja je posljedica sadržaja prirodnog beta karotena, privlačan je i na pogled.Izbirljivost djece odsada neće više bit razlog za uzimanje proizvoda punih bojila i umjetnih aroma, jer djeca Gelée royale junior obožavaju. Ponudite im ga prije punovrijednog doručka, kao nagradu za pravovremeno ustajanje ili skupa s njima »nazdravite« novom danu i pri tome za sebe odaberite jedan od proizvoda Gelée royale za odrasle. Proizvod je u bočicama koje su sigurne i jednostavne za uporabu, a istovremeno čuvaju i osiguravaju kvalitetu sastojaka proizvoda.

10×9 ML

10-hidroksi-2-decenska kiselina)

Voda, emulgator (sorbitolni sirup), svježa matična mliječ 2,5% (nezasićene masne kiseline 10 HDA), sok acerole u prahu (prirodni vitamin C), sojino ulje (prirodni vitamin E, α-tokoferil acetat), beta-karoten u prahu (prirodni provitamin A), eterično ulje limuna

Preporučena dnevna doza jest sadržaj jedne bočice. Djeca neka je popiju prije doručka, samostalno ili razrijeđenu vodom. Preporučuje se najmanje 90-dnevno uzimanje i nakon dvotjedne pauze ponovno uzimanje. Blago ljuti okus i talog na dnu bočice posljedica su prirodnih svojstava sastojaka, te su normalna pojava. Prije uporabe promućkati!

 

Upozorenje:
Prekomjerno uzimanje proizvoda može imati laksativni učinak. Osobama alergičnim na matičnu mliječ ne preporučamo uporabu.Zbog sastojaka prirodnog porijekla može doći do manjih odstupanja u sustavu i izgledu proizvoda. Napomena: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece! Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Način čuvanja: Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece!
Način čuvanja:
Čuvajte na tamnom i suhom mjestu pri sobnoj temperaturi do 25 °C.

Preporučujemo ga djeci od 3. godine nadalje.
Preporučena dnevna količina jest sadržaj 1 bočice. Djeca neka ga popiju prije doručka, samostalno ili
razrijeđen vodom. 1 bočica sadrži 250 mg svježe matične mliječi te prirodne vitamine za djecu. Standardiziran sadržaj nezasićenih masnih kiselina 10 HDA u matičnoj mliječi.
Staklene bočice osiguravaju i čuvaju kvalitetu proizvoda.
Dobrog okusa za djecu.

Skip to content