BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

FlexoMax 1500 granule, a20

FlexoMax 1500 formuliran je za održavanje normalne funkcije zglobova. Sadrži visoke doze glukozamina, hijaluronske kiselinu, kolagen, vitamin C i indijski tamjanovac koji pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

10,60 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

FlexoMax je formuliran za održavanje normalne funkcije zglobova. Jedna vrećica dnevno sadrži dozu od 1500 mg glukozamin sulfata u kombinaciji s indijskim tamjanovcem (Boswellia serrata), hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i kolagenom. Sastojci su klinički dokazanog djelovanja.

FlexoMax 1500 granule:

• Održavaju normalnu funkciju zglobova
• Bez rizika od neželjenih nuspojava
• Praktično pakiranje od 20 vrećica koje se dobro otapaju u vodi
• Ugodne aroma limuna, bez šećera

Oštećena zglobna hrskavica povezana je s bolovima u zglobovima, osteoartritisom i otežanim kretanjem. Može biti i posljedica ozljeda i sportskih napora, stoga je održavanje zdravlja zglobova osobito važno kod starijih i sportaša.

• Glukozamin sulfat (1500 mg)* je važna strukturna komponenta zglobnog tkiva. Hondrociti u zglobovima koriste glukozamin za proizvodnju glikozaminoglikana i glikoproteina.

• Bosvelična kiselina (40 mg)* iz smole indijskog tamjanovca (Boswellia serrata) pomaže održavanju normalne funkcije zglobova.

• Kolagen (50 mg) polipeptid prirodno prisutan u tijelu, gradi i štiti vezivno tkivo. Gubljenje kolagena može biti posljedica preopterečenja u sportu ili autoimunih bolesti.

• Hijaluronska kiselina (20 mg )* je polisaharid velike molekulske mase i pripada skupini glikozaminoglikana. Starenjem organizma proizvodnja hijaluronske kiseline se smanjuje.

• Vitamin C (80 mg)* je snažan antioksidans koji je važan za formiranje kolagena te tako i za normalnu funkciju hrskavice i kostiju.

Način uporabe

Preporučuje se uzimanje 1 vrećice dnevno. Sadržaj vrećice otopiti u 200mL vode, popiti svježe pripremljeno, najbolje uz obrok.

Sastojci

sladilo: sorbitol, glukozamin sulfat 2 KCl (iz rakova), aroma naranče, L-askorbinska kiselina, hidrolizirani morski kolagen (riblji), regulator kiselosti: limunska kiselina, suhi ekstrakt smole iz kore drveta indijskog tamjanovca (Boswellia serrata), aroma limuna, natrijev hijaluronat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, sladilo: sukraloza, bojilo: riboflavin

Mjere opreza

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.
Upozorenja:
U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak potrebno je prekinuti uzimanje te se posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.
Prekomjerna konzumacija može imati laksativni učinak.

Pakiranje

20 vrećica

Skip to content