BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

FEMIGEL – Tea Tree Oil

Vaginalni gel za učinkovitu prevenciju i pomoć u liječenju vaginalnih upala

10,88 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

Femigel je vaginalni gel za učinkovitu prevenciju i pomoć u liječenju vaginalnih upala. U kratkom roku smiruje neugodne simptome upale: svrbež, peckanje, nadraženost, iscjedak.

Sadrži optimalnu koncentraciju ulja čajevca (Melaluca Alternifolia) koje ima snažna antiseptička, antimikrobna (protubakterijsko, protuvirusno i protugljivično) i imunostimulativna svojstva.

Namijenjen je ženama svih dobi za zaštitu od nepoželjnih mikroorganizama i za obnavljanje i očuvanje normalne vaginalne flore i vlažnosti.

Radi optimalne higijene pakiran je u aplikatore za jednokratnu uporabu i jednostavne za korištenje. Svaki aplikator sadrži 5 ml pripravka.

5 kom

Aplikator izvadite iz zaštitnog ovitka, primite ga za širi kraj i protresite poput toplomjera kako bi se njegov sadržaj našao na njegovu užem dijelu. Odvrnite čep i istisnite sadržaj aplikatora direktno na mjesto primjene.

Mjere opreza: FEMIGEL® ne koristite ako aplikator nije u zaštitnom ovitku ili ako je ovitak otvoren ili pokidan. Vratite cijelo pakiranje na prodajno mjesto.
Ako se pojavi alergijska reakcija, obustavite korištenje. Preporučujemo da prekinete s primjenom tijekom menstruacije i nastavite po njenu završetku. Držati izvan dohvata djece. Čuvati na temperaturi do 25 °C.

Skip to content