BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Esi Normolip 5 kapsule + Auraxol LinaKaps kapsule Promo pakiranje

Esi Normolip 5 kapsule + Auraxol LinaKaps kapsule. Promo pakiranje.

17,75 

Na zalihi

EAN: 8008843004133 SKU (C šifra): c015259 Kategorije: , , , ,

Esi Normolip 5 kapsule

Zahvaljujući sinergijskom učinku pažljivo kombiniranih sastojaka, kapsule Normolip 5 namijenjene su obogaćivanju svakodnevne prehrane i koriste se kao potpora dijetetskim mjerama. Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata, a to je osobito važno za metabolizam masti (lipida) i ugljikohidrata (glukoze).

Odobrene zdravstvene tvrdnje:

– Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata. Krom doprinosi održavanu normalne razine glukoze u krvi.

Doza od 1 kapsule sadrži:

– gama-orizanol iz rižinog ulja 90 mg

– suhi ekstrakt sjemena riže (Oryza sativa L.) fermentirane kvasnicom Monascus purpureus i standardiziran na 5% ili 2,9 mg ukupnih monakolina, od toga monakolin K 2,2 mg

– koenzim Q10 (ubikinon) 10 mg

– polikozanoli 10 mg, od toga oktakozanol 6 mg

– krom (u obliku krom pikolinata) 40 mcg (100 % PU)

(PU je oznaka za preporučeni dnevni unos za odrasle)

Uporaba: Uzimati 1 kapsulu na dan. Preporučuje se uzimati navečer, nakon obroka. Popiti s običnom vodom.

Napomena: Ne uzimati više od 3 mg monakolina iz crvene riže na dan. Ne uzimati proizvod za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne preporučuje se osobama mlađima od 18 godina niti starijima od 70 godina. Ne uzimati proizvod istodobno s terapijom lijekovima za snižavanje razine kolesterola u krvi niti ga kombinirati s drugim proizvodima koji sadrže crvenu fermentiranu rižu. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema, potražiti savjet liječnika o uzimanju ovog proizvoda.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Veličina: 60 kapsula

Auraxol LinaKaps kapsule

LinaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula od ulja sjemenki običnog lana. Ulje lana obogaćuje prehranu alfa-linolenskom kiselinom, omega-3 masnom kiselinom iz biljnoga izvora, važnom za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Alfa-linolenska kiselina uspješno se koristi u nutritivnoj terapiji za reguliranje razine kolesterola u krvi. Studije su potvrdile pozitivan učinak ulja od sjemenki lana (alfa-linolenske kiseline) i vitamina E na poboljšanje stanja kože, osobito kod pojačane suhoće, ljuskanja i perutanja.

Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:

– Alfa-linolenska kiselina doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

– Vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

– Ulje od sjemenki lana bogato je omega-3 nezasićenim masnim kiselinama.

Aktivni sastojci u 1 kapsuli:

– ulje od sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum) 1000 mg, od toga alfa-linolenska kiselina (ALA) 500 mg

– vitamin E 6,7 mg (56% PU)

(PU označava preporučeni dnevni unos za odrasle)

Uporaba: Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom. Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 4 kapsule na dan.

Napomene: Koristan učinak na održavanje normalne razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 g alfa-linolenske kiseline (ALA) iz svih prehrambenih izvora.

Alfa-linolenska kiselina je omega-3 masna kiselina dobivena iz biljnog izvora (iz ulja od sjemenki lana). Zahvaljujući bogatstvu omega-3 masnih kiselina, idealna je zamjena za riblje ulje osobama koje imaju alergiju na proteine iz ribe, rakova i morskih ljuskara ili ne podnose miris ribljeg ulja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Pakiranje

60 kapsula

Skip to content