BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

DR. WOLFF VAGISAN – Intimate Wash Lotion

Losion za osobnu higijenu u intimnoj zoni

11,64 

Na zalihi

Vagisan Intimate Wash Lotion posebno je blag losion za pranje vanjskog genitalnog područja. Njegovom primjenom održava se prirodni zaštitni kiseli sloj, a dodatak ekstrakta kamilice umiruje kožu. Uporaba losiona Vagisan Intimate Wash Lotion stoga pomaže u sprečavanju nadraženosti kože i infekcija u intimnoj zoni.

Losion za pranje odlično se podnosi te je tako prikladan za svakodnevnu uporabu za pranje vanjskog genitalnog područja – također i za suhu kožu za sve dobne skupine, također i tijekom trudnoće, također i tijekom liječenja vaginalnih infekcija.

Blagi sastojci za čišćenje čiste intimnu zonu učinkovito, ali nježno. Mliječna kiselina osigurava pH vrijednost pogodnu za kožu, od oko 5. Stoga kada se primjenjuje, održava se i podržava prirodni zaštitni kiseli sloj kože i snažna zaštitna okolina. Dodana kamilica pomaže umiriti kožu.

200 ml

Vagisan Intimate Wash Lotion primjenjuje se kao gel za tuširanje ili losion za pranje:
Prvo navlažite područje, zatim Vagisan Intimate Wash Losion u količini veličine kikirikija nanesite izravno na ruku, na navlaženu krpicu ili jednokratnu krpicu za pranje te rasporedite po vanjskom genitalnom području. Zatim isperite.

Ako upotrebljavate pamučne krpice, valja ih redovito prati u vrućoj vodi (60 °C). U slučaju vaginalne infekcije pamučnu krpicu upotrijebite samo jedanput i zatim operite.

Vagisan Intimate Wash Lotion u bočici s praktičnim dozatorom na čepu vrlo je ekonomičan.

Skip to content