BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Cicatridina sprej

Akcija!

Sprej s hijaluronskom kiselinom, koja pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 12,60 
Snižena cijena: 10,08 

Na zalihi

Cicatridina sprej djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela. Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tonus, trofizam i elastičnost tkivu. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Indikacije: pomoćna terapija reparativnih procesa površinskih i dubokih rana (ogrebotina, razderotina, opeklina, kirurških rana, rana od dekubitusa i čireva)

125 ml

Aluminijev škrob oktenilsukcinat, heksametildisiloksan, ulje slatkog badema, vitamin E acetat, ksimeninska kiselina, eterično ulje limuna, eterično ulje čajevca, natrijeva sol hijaluronske kiseline, butan, izobutan, propan.

Preporučuje se prije svake primjene temeljito očistiti područje koje će se tretirati. Da bi olakšali miješanje pudera, prije svake primjene bočicu dobro protresti dok se ne čuje kuglica unutar bočice. Držeći bočicu uspravno, raspršite sprej na udaljenosti od 10-15 cm, provjeravajući je li proizvod raspršen izravno na područje koje se treba tretirati. Ponoviti 2 ili 3 puta dnevno.

NEŽELJENI UČINCI: primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajnija, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, ili ako primijetite druge neželjene učinke, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju.

KONTRAINDIKACIJE: poznata preosjetljivost na neku od komponenti.

UPOZORENJA:
Oprez. Zapaljivi aerosol. Spremnik je pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrije. Čuvati dalje od izvora toplne, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora koji mogu izazvati zapaljivanje. Zabranjeno pušenje. Ne raspršivati blizu otvorenog plamena ili drugih izvora koji mogu izazvati zapaljivanje. Ne probijati ili paliti, čak ni nakon upotrebe. Čuvati podalje od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturama višim od 50°C / 122 F. Držati izvan dosega djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne gutati. Rok valjanosti odnosi se na proizvod u neotvorenom i pravilno čuvanom pakiranju. Proizvod ne upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti navedenog na dnu pakiranja ili ako je pakiranje bilo otvoreno ili oštećeno.

Skip to content