BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CENTRUM SILVER

Multivitaminski dodatak prehrani za osobe starije od 50 godina

17,62 

Na zalihi

CENTRUM SILVER sadrži međusobno pažljivo usklađene količine vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ove tvari esencijalne su tj. nužne za život, jer ih naš organizam ne može sam sintetizirati. Stoga ih organizam, naročito stariji i zahtjevniji, mora svakodnevno dobiti putem hrane. Dovoljna opskrba organizma tim tvarima važna je pretpostavka osjećaja snage i zdravlja.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

30 tableta

Odraslim osobama (50 godina i starijima) preporuča se redovito uzimanje jedne tablete dnevno uz jedan od obroka kao stalni dodatak prehrani.
Već jedna tableta CENTRUM® SILVER-a dnevno predstavlja značajan doprinos potrebama organizma za vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Uprkos mnoštvu hranjivih tvari sadržanih u CENTRUM®SILVER tableti, veličina same tablete prihvatljiva je za gutanje zbog glatke obloge.
Tableta se prema potrebi može lako prelomiti na dvije polovice.
Čuva se na suhom mjestu i sobnoj tempe-raturi, izvan dohvata djece.

Skip to content