BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 35,00 EUR.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

CENTRUM SILVER

Multivitaminski dodatak prehrani za osobe starije od 50 godina

16,77  (126,35 kn) (PDV uključen)

Na zalihi

CENTRUM SILVER sadrži međusobno pažljivo usklađene količine vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Ove tvari esencijalne su tj. nužne za život, jer ih naš organizam ne može sam sintetizirati. Stoga ih organizam, naročito stariji i zahtjevniji, mora svakodnevno dobiti putem hrane. Dovoljna opskrba organizma tim tvarima važna je pretpostavka osjećaja snage i zdravlja.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

30 tableta

Odraslim osobama (50 godina i starijima) preporuča se redovito uzimanje jedne tablete dnevno uz jedan od obroka kao stalni dodatak prehrani.
Već jedna tableta CENTRUM® SILVER-a dnevno predstavlja značajan doprinos potrebama organizma za vitaminima, mineralima i elementima u tragovima. Uprkos mnoštvu hranjivih tvari sadržanih u CENTRUM®SILVER tableti, veličina same tablete prihvatljiva je za gutanje zbog glatke obloge.
Tableta se prema potrebi može lako prelomiti na dvije polovice.
Čuva se na suhom mjestu i sobnoj tempe-raturi, izvan dohvata djece.

Skip to content