BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CarthaKaps® kapsule

CarthaKaps® kapsule od ulja sjemenki šafranike koriste se u dijetetskim mjerama za redukciju tjelesne mase, osobito trbušnog masnog tkiva.

11,41  (85,97 kn)

Na zalihi

CarthaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto ulje od tiještenih sjemenki šafranike bogate konjugiranom linolnom kiselinom (CLA). Koristi se u okviru dijetetskih mjera te za obogaćivanje prehrane. Nutricionisti i treneri često preporučuju CLA za redukciju tjelesne masti u korist mišićne mase, a osobito za redukciju trbušnog masnog tkiva. Dermatolozi smatraju konjugiranu linolnu kiselinu optimalnom za kožu i funkciju kožne barijere. Kao izomer linolne kiseline, CLA djeluje na reguliranje razine kolesterola u krvi. Potvrđeno je da višestruko nezasićene masne kiseline imaju važan učinak na ukupno stanje organizma.
Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:
CLA je izomer linolne kiseline koja doprinosi reguliranju razine kolesterola u krvi.
Ulje šafranike bogato je nezasićenim masnim kiselinama.

30 kapsula

Doza od 3 kapsule sadrži:
• ulje od tiještenih sjemenki šafranike (Carthamus tinctorius) 3000 mg,
od toga konjugirana linolna kiselina (CLA) 2400 mg

Uzimati 1 do 3 kapsule na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.

Višestruko nezasićenu linolnu kiselinu i njezine izomere unosimo iz različitih prehrambenih izvora. Ljudski organizam ih ne sintetizira, stoga se one moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a linolna kiselina je nezasićena mast.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 10 mg linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skip to content