BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

CannaKaps kapsule

CannaKaps kapsule od ulja sjemenki konoplje bogate su nezasićenim masnim kiselinama, osobito alfa-linolenskom i oleinskom kiselinom, koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

13,01 

Nema na zalihi

Želite obavijest kada ovaj proizvod ponovo dođe na zalihu?

CannaKaps je dodatak prehrani u obliku mekih uljnih kapsula, a sadrži čisto hladno prešano ulje od sjemenki kanabisa ili prehrambene konoplje sorte Finola. Kapsule od ulja sjemenki konoplje bogate su nezasićenim masnim kiselinama, osobito alfa-linolenskom, linolnom i oleinskom kiselinom, koje doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Zahvaljujući omega-3, omega-6 i omega-9 masnim kiselinama u optimalnim omjerima, ulje sjemenki kanabisa osobito je korisno kao dodatak prehrani u provođenju dijetetskih mjera. Prema znanstvenim dokazima, redovito uzimanje nezasićenih masnih kiselina u prehrani ima povoljan učinak na poboljšanje stanja kože kod ekcema, pojačane suhoće, ljuskanja i sklonosti plakovima.
Odobrene zdravstvene i / ili prehrambene tvrdnje:
Ulje sjemenki konoplje bogato je nezasićenim masnim kiselinama omega-3, omega-6 i omega-9.
Alfa-linolenska i linolna kiselina doprinose održavanju normalne razine kolesterola u krvi.

30 kapsula

Doza od 1 kapsule sadrži:
• hladno prešano ulje od sjemenki konoplje iz organskog uzgoja (Cannabis sativa) 1000 mg,
od toga linolna kiselina (LA) 558,3 mg, alfa-linolenska kiselina 190 mg i oleinska kiselina 90 mg

Uzimati 1 kapsulu na dan. Najbolje uzimati uz obrok i popiti s vodom.
Prema individualnim potrebama količina se može povećati do 3 kapsule na dan.

Nezasićene masne kiseline alfa-linolensku, linolnu i oleinsku kiselinu unosimo iz različitih izvora u svakodnevnoj prehrani. Ljudski organizam ne sintetizira esencijalne masne kiseline, stoga se one moraju unositi hranom. Zamjena zasićenih masti u prehrani nezasićenim masnim kiselinama doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi, a alfa-linolenska, linolna i oleinska kiselina su nezasićene masne kiseline.
Koristan učinak na reguliranje razine kolesterola u krvi postiže se dnevnim unosom od 2 mg alfa-linolenske ili 10 mg linolne kiseline, iz svih prehrambenih izvora.

NAPOMENE KOJE SE ODNOSE NA SVE DODATKE PREHRANI:
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Skip to content