BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bulardi® Junior, 10 kapsula

Dodatak prehrani koji sadrži probiotički kvasac Saccharomyces boulardii i cinka. Cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Za dojenčad od 2 mjeseca života i djecu. Neizostavan suputnik na vašim putovanjima te istovremeno uz antibiotsku terapiju. Bez umjetnih bojila, aroma i sladila.

11,05  (83,26 kn)

Na zalihi

Bulardi® Junior s cinkom u kapsulama, sadrži probiotički kvasac Saccharomyces boulardii u dozi od 5 milijardi CFU u 1 kapsuli u kombinaciji s cinkom. Namijenjen je djeci od 2 mjeseca života. Jedino probiotički kvasaca S.boulardii ima 10 puta veću površinu u odnosu na probiotičke bakterije. Na taj način za sebe veže veći broj patogena i ubrzava njihovu eliminaciju iz organizma! Saccharomyces boulardii kao probiotički kvasac prirodno je otporan na sve antibiotike što ga čini savršenim u prevenciji antibiotskih dijareja. Jedini probiotički soj u svjetskim preporukama WGO i ESPGHAN koji je prema novim smjernicama prva preporuka kod akutnih dijareja izazvanih prije svega virusnim infekcijama, kod kroničnih dijareja, u prevenciji dijareja izazvanih primjenom antibiotika već od prvog dana terapije, kao i za sva ostala stanja u kojima je potrebna regulacija crijevne mikroflore. @-TECH pakiranje blistera u vrećici ispunjenu inertnim plinom garantira učinkovitost i kvalitetu, dodatnu zaštitu proizvoda, stabilnost soja i deklariranu dozu sve do isteka roka trajanja.

 

Kod svih vrsta dijareja, za jačanje imuniteta i regulaciju crijevne flore, uz antibiotik;

Sastojci

Saccharomyces boulardii – 250 mg ili 5 milijardi CFU na kraju roka upotrebe
Cink – 5 mg;

Način uporabe

Djeca od 2-12 mjeseca: 1 kapsula dnevno.
Djeca od 1-12 godine: 1-2 puta dnevno 1 kapsula.
Može se koristiti istovremeno uz antibiotike.

Pakiranje

10 kapsula

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda.
Osobe na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Bulardi® Junior zbog mogućeg izostanka djelovanja.

Skip to content