BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bulardi® 500 mg s 1000 IU vitamina D3, 10 kapsula

Najstariji Saccharomyces boulardii u Hrvatskoj garantira učinkovitost i kvalitetu. Bulardi® 500 s vitaminom D 1000 IU kombinacija je probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u dozi od 10 milijardi CFU s dodatkom optimalne doze vitamina D3 u dozi od 1000 I.J. Dodatak prehrani doprinosi stabilnosti crijevne mikroflore i jačanju imuniteta.Jedini probiotički soj koji se može uzimati istovremeno s antibioticima.

13,33 

Na zalihi

EAN: 8606018605699 SKU (C šifra): c027271 Kategorije: , , , , , , ,

Bulardi® 500 S 1000 IU vitamina D kapsule kombinacija su probiotičkog kvasca Saccharomyces boulardii u dozi od 10 milijardi CFU s dodatkom optimalne doze vitamina D3 u dozi od 1000 I.J. Dodatak prehrani doprinosi stabilnosti crijevne mikroflore i jačanju imuniteta. Prema novim smjernicama Svjetske gastroenterološke organizacije (WGO), S. boulardii se preporučuje uz protokol za eradikaciju H. Pylori, u prevenciji i terapiji svih oblika dijareja i smanjenju stope bolničkih infekcija izazivanih Clostridium difficile.
Doprinosi poboljšanju imunološkog odgovora u borbi protiv virusa, bakterija i njihovih toksina. @-TECH pakiranje garantira učinkovitost i kvalitetu, dodatnu zaštitu proizvoda, stabilnost soja i deklariranu dozu sve do isteka roka trajanja.

Prevencija i liječenje Cl.difficile, uz protokol za eradikaciju H.pylori infekcije, jačanje imuniteta kod bolničkih infekcija uslijed dugotrajne hospitalizacije

Sastojci

Saccharomyces boulardii – 500 mg ili 10 milijardi CFU na kraju roka upotrebe
Vitamin D3 – 1000 IJ;

Način uporabe

1-2 kapsule dnevno

Pakiranje

10 kapsula

Napomena: Dodaci prehrani nisu zamjena za obroke i uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Upozorenja: Proizvod se ne preporučuje osobama preosjetljivim na neki od sastojaka proizvoda.
Osobe na terapiji antimikoticima ne trebaju koristiti Bulardi® 500 zbog mogućeg izostanka djelovanja.

Skip to content