BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Boson COVID test za samotestiranje

Brzi SARS -CoV-2 Antigen test za samotestiranje je in vitro test na osnovi imunokromatografije. Dizajniran je za brzo kvalitativno određivanje antigena SARS -CoV-2 virusa u prednjim brisevima nosa osoba sa sumnjom na COVID-19 unutar prvih sedam dana od pojave simptoma.

2,41  (18,16 kn)

Na zalihi

Brzi SARS -CoV-2 Antigen test za samotestiranje je in vitro test na osnovi imunokromatografije. Dizajniran je za brzo kvalitativno određivanje antigena SARS -CoV-2 virusa u prednjim brisevima nosa osoba sa sumnjom na COVID-19 unutar prvih sedam dana od pojave simptoma. Brza SARS -CoV-2 antigen testna kartica ne smije se koristiti kao jeidna osnova dijagnosticiranje ili isključivanje infekcije virusom SARS -CoV-2.

Način uporabe

1. Rotirajte poklopac bočice za ekstrakciju uzoraka. Oprez: Otvorite ga dalje od lica i pazite da ne prolijete tekućinu.
2. Istisnite svu tekućinu za ekstrakciju iz bočice u tubu za ekstrakciju. Oprez: Izbjegavajte dodirivanje bočice uz tubu.
3. Pronađite bris u zatvorenom omotu unutar kompleta. Identificirajte mekani vrh brisa obložen tkaninom.
4. Pažljivo otvorite ambalažu brisa i nježno izvadite bris. Oprez: Rukama nikada ne dirajte mekani vrh tkanine brisa.
5. Pažljivo umetnite bris u jednu nosnicu. Vrh brisa treba umetnuti ne manje od 2,5 cm od ruba nosnice. Rotirajte bris 3-4 puta duž sluznice unutar nosnice. Ostavite bris u nosnici nekoliko sekundi. Koristeći isti bris, ponovite ovaj proces za drugu nosnicu. Povucite bris iz nosne šupljine.
6. Stavite bris u tubu za ekstrakciju. Rotirajte bris tri do pet puta. Ostavite bris u tubi sa ekstrakcijskom otopinom 1 minutu.
7. Prstima stisnite tubu za ekstrakciju i uklonite otopinu brisa što je više moguće.
8. Čvrsto postavite čep na tubu za ekstrakciju uzorka.
9. Donesite testnu karticu iz kompleta na sobnu temperaturu prije testiranja. Otvorite vrećicu i uklonite karticu. Stavite karticu na ravnu površinu. Oprez: Nakon otvaranja, testna kartica mora se odmah koristiti.
10. Preokrenite ekstrakcijsku tubu i dodajte 3 kapi testnog uzorka u otvor laganim stiskanjem ekstrakcijske tube. Oprez: Potrebno je izbjegavati stvaranje mjehurića zraka u otvoru.
11. Rezultate pročitajte u 15-20 minuta.

Sastojci

1 ispitni uređaj, 1 otopina, 1 tuba, 1 sterilni štapić, 1 upute za upotrebu.

Mjere opreza

Test se treba koristiti isključivo za kvalitativno otkrivanje SARS-CoV-2 virusnog antigena u uzorcima prednjeg brisa nosa. Točna koncentracija
SARS-CoV-2 virusnog antigena ne može se utvrditi kao dio ovog testa. Pravilno uzimanje uzorka je kritično. Nepridržavanja postupka može rezultirati netočnim rezultatima ispitivanja. Nepravilno uzorkovanje, skladištenje ili čak zamrzavanje i odmrzavanje uzorka može dovesti do netočnih rezultata ispitivanja.
Ako je virusno opterećenje uzorka ispod granice detekcije testa, test može proizvesti negativan rezultat.
Kao i kod svih dijagnostičkih testova, konačna klinička dijagnoza ne bi se trebala temeljiti na rezultatu jednog testa, već bi je liječnik trebao napraviti
nakon procjene svih kliničkih i laboratorijskih rezultata.
Negativan rezultat ne isključuje virusnu infekciju SARS-CoV-2 i treba ga potvrditi molekularnim dijagnostičkim metodama ako se sumnja na COVID-19.
Pozitivan rezultat ne isključuje infekciju s drugim patogenima.

Pakiranje

1 komad

EAN: 6921963713322 SKU (C šifra): c025120 Kategorije: , ,
Skip to content