BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bionike Defence Color Primer podloga za ujednačavanje tena

Primer je idealna podloga koja se nanosi na čistu kožu, a ujednačava ten i zaglađuje kožu prije nanošenja šminke. Zahvaljujući primeru šminka na licu je postojana i dugotrajna.

29,17 

EAN: 8029041171014 SKU (C šifra): c025773 Kategorije: , , ,

Ova podloga je pogodna za sve tipove kože. Ujednačava i zaglađuje ten, smanjuje veličinu i vidljivost pora na koži, a bore čini gotovo neprimjetnima. Lagane je i ugodne teksture, koja se stapa s kožom i brzo upija. Primer omogućuje lakše nanošenje šminke i osigurava joj postojanost i dugotrajnost.

Putem kože, najvećeg organa ljudskog tijela, mogu se resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, kroma i kobalta. Proizvod ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija, niti gluten i njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena osobito je važna osobama s celijakijom, ali i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Podloga (primer) je dostupna u neutralnoj nijansi.

Uporaba: Ravnomjerno nanijeti na lice i područje oko očiju (može se koristiti kist za nanošenje). Ostaviti nekoliko minuta da se dobro upije, a zatim nanijeti tekući ili kompaktni puder.

Pakiranje

30 ml

Skip to content