BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

BESPLATNA DOSTAVA IZNAD 35,00 EUR.

Bionike Defence Color Lip Design Olovka za usne rouge 204

Olovka se koristi za definiranje savršenih kontura usana, štiti od razlijevanja ruža i osigurava dugotrajnost konture i postojanost boje na usnama.

10,60 

Na zalihi

EAN: 8029041178549 SKU (C šifra): c025611 Kategorije: , , ,

Olovka za usne ima mekanu teksturu za definiranje savršenih kontura usana. Nanesena na rubove usana olovka štiti od razlijevanja ruža. Dobro iscrtane i uokvirene usne istaknut će njihov oblik i punoću, a ruž će biti postojan i neće se razmazivati.

Sve što nanosimo na usne u malim količinama će se progutati, najčešće putem uzimanja hrane, pića ili jednostavno zbog govora i ovlaživanja usana. Osim toga, putem sluznice usne šupljine mogu se u organizam unijeti i vrlo brzo resorbirati brojne tvari. Zbog toga je važno naglasiti da je proizvod strogo kontroliran na najmanje tragove teških metala, osobito nikla, olova, kroma i kobalta. Ne sadrži pigmente i boje neprovjerenog ili životinjskog podrijetla. Ne sadrži konzervanse, parfeme ili aromatične spojeve koji mogu predstavljati rizik za razvoj alergijskih reakcija. Ne sadrži gluten ili njegove derivate. Potpuna odsutnost glutena u proizvodima za korištenje na usnama osobito je važna osobama s dijagnozom celijakije, kao i onima kod kojih je utvrđena necelijakijska preosjetljivost na gluten.

Olovka je dostupna u 3 boje:

203 – noisette,

204 – rouge

206 – iris

207 – biscuit

Uporaba: Vrhom olovke ocrtati i uokviriti konture usana, a potom pažljivo nanijeti ruž.

Pakiranje

olovka

Skip to content